Synergie gaat in 2014 opnieuw voor groei

Voortbouwend op de resultaten van 2013 (waarin een omzetgroei van 9,5% gerealiseerd werd), gaat Synergie Belgium nv in 2014 voor een verdere omzetgroei van 10%. Daarmee stelt Synergie in 2014 een omzetdoel van 176 miljoen. euro voorop.
Synergie 2014 Year of Yes!
Synergie Belgium nv in cijfers
  • 5de beursgenoteerde HR-dienstverlener in België
  • 50 vestigingen
  • 250 vaste medewerkers
  • 2.500 bedrijven klant in 2012

Synergie wil deze doelstelling bereiken door verder in te zoomen op haar kernactiviteit via hoofddivisies Synergie - algemeen uitzendwerk - en Synergie Careers - tewerkstelling van hogere profielen. Daarvoor zal er in 2014 nog meer ingezet worden op de uitbreiding en optimalisatie van het kantorennetwerk, evenals de bijkomende aanwerving van vaste medewerkers.

Daarnaast zal het verder digitaliseren van selectieprocessen via multivendorsystemen en de ontwikkeling van online rekrutering het komende jaar een zwaartepunt betekenen. Niet alleen kent het aantal online sollicitaties een exponentiële groei, het digitaliseren van selectie- en tewerkstellingsprocessen zal het zowel voor kandidaten als voor klanten makkelijker maken op elk moment de vinger aan de pols te kunnen houden.

Synergie zal haar positieve engagement via verschillende kanalen ondersteunen dankzij haar jaarcampagne ‘2014: year of YES!’

Het bedrijf maakt deel uit van de internationale hr-groep Synergie, en heeft in België meer dan 50 vestigingen. In België is Synergie actief via volgende divisies: Synergie, Careers, International Recruitment, Construct en Solutions.

>> Vind de job van je leven, via Synergie. 

Bron: Synergie 

14 januari 2014
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook