Pimp je bureau: 5 tips

Over de gemiddelde kantoorinrichting van Belgische bedrijven kunnen we kort zijn : saai, karakterloos en jammer genoeg vaak ook kleurloos. Maar niemand zegt dat je het echt zo moet laten. Met deze vijf gadgets fleur je dat saaie bureau in één, twee, drie op.
#

Je zal er misschien niet echt productiever van worden, maar een leuke werkomgeving kan jouw creativiteit wel in de juiste richting sturen. Met de juiste en nieuwste snufjes maak je komaf met dat saaie, grauwe en alledaagse bureau.

Enkele gadgets die je kan voorstellen aan je baas …

1. Het vergaderbed

Vergaderbed

Meetings hoeven niet altijd plaats te vinden in die saaie vergaderzaal. En wie beweert er trouwens dat je altijd netjes rechtop moet zitten? In dit vergaderbed zit/ligt iedereen comfortabel en lopen discussies ongetwijfeld minder hoog op.

2. De conferentiefiets

Conferentiefiets

Deze fiets is ideaal om aan je conditie te werken én om collega’s en klanten beter te leren kennen. Het is immers belangrijk om echt als een team te werken, want als er één iemand stopt met fietsen geraakt de fiets amper vooruit.

3. De zitbalans

Zitbalans

Ook voor de zitbalans is goed samenwerken noodzakelijk. Dit gadget zit immers enkel comfortabel wanneer alle werknemers de juiste balans op de stoel hebben gevonden.

4. De bibliochaise

Bibliochaise

In de bibliochaise kan je alle boeken kwijt die je tijdens je werkdag wel eens nodig zou kunnen hebben. Je hoeft zelfs niets op te staan om het juiste handboek te vinden. Ideaal voor de iets luiere personen onder ons.

5. Het vliegtuigbureau

Vliegtuigbureau

Dit bureau bestaat uit een helft van een vliegtuigvleugel. Ideaal om eventjes weg te dromen van je welverdiende vakantie …

(nm) – Positivesharing.com 

14 juni 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook