169 formations: Horeca, tourisme, entretien

Barista

  • formation par NHA Afstandsonderwijs
  • En ligne

Bierkennis

  • formation par NHA Afstandsonderwijs
  • En ligne

Hovenier

  • formation par NHA Afstandsonderwijs
  • En ligne

Keukenmedewerker

  • formation par VDAB
  • Vilvorde - Zaventem, Anvers & Port d'Anvers, Ostende, Hasselt
SyntraPXL

Cognac, de geheimen ontsluierd

  • par SyntraPXL
Lommel et Hasselt
205

Cognac staat wereldwijd symbool voor elegantie en vakmanschap. Maar wat maakt deze Franse brandewijn zo bijzonder? In deze opleiding ontdek je hoe cognac wordt geproduceerd, welke stijlen er zijn en hoe je ze leert herkennen en waarderen. Expert James Pithie gidst je door de verfijnde wereld van druivendistillaten, rijping op eikenhout en de subtiele verschillen tussen VS, VSOP en XO. Een opleiding die traditie en smaak perfect combineert.

Geschiedenis en productie – Van druif tot distillaat: hoe ontstaat cognac?

Stijlen en smaken 1– De verschillende cru’s, huizen en kwaliteitslabels.

Stijlen en smaken 2 – Cognac proeven: aroma’s herkennen, rijping begrijpen.

 

Voor deze opleiding dien je zelf 3 degustatieglazen mee te brengen. Type Glencairn of cognac, dus met vernauwde opening.

Lommel € 205(TVA incluse) Plus d'informations
Hasselt € 205(TVA incluse) Plus d'informations

Enseignants

James Pithie