79 formations: Artisanat

Syntra West

Chocolate University: from bean to bar

  • par Syntra West
Bruges
484

Duik in de kunst van chocolade-ambacht: 'From Bean to Bar'. Voor gepassioneerde chocolatiers die streven naar perfectie.

  • Les 1 fondant chocolade
    • Theorie
    • De cacaobonen reinigen en ze dan roosteren
    • Pellen en fijn malen van de nibs om ze erna te concheren met rietsuiker.

  • Les 2 melkchocolade
    • Theorie
    • Nieuwe soort maken met melkchocolade
    • verwerking grondstoffen les 1

  • Les 3 chocolade met zoetstof voor diabetici
    • Theorie
    • Nieuwe soort maken met zoetstof
    • verwerking grondstoffen les 2

Bruges € 484(TVA incluse) Plus d'informations

Deze opleiding "From Bean to Bar" is speciaal ontworpen voor patissiers, chocolatiers, koks en foodprofessionals die hun kennis van chocolade willen verdiepen en het proces van boon tot eindproduct zelf willen ervaren.

Ook geschikt voor ambachtelijke producenten die willen werken met eerlijke, kwalitatieve cacao en eigen smaken willen ontwikkelen.

Enseignants

Stephan Dumon