Postuler
Janssen-Fritsen
Janssen-Fritsen

Projectleider installatie van sportmaterialen

Projectleider installatie van sportmaterialen
Encore 5 jours pour postuler

Projectleider installatie van sportmaterialen

Janssen-Fritsen is al meer dan 70 jaar toonaangevend in het ontwikkelen, produceren en leveren van sporttoestellen en sport- en spelmaterialen. Wij leveren aan scholen, gemeentes en sportclubs. Wij begrijpen de kracht van sport en plezier. Wij geloven in de bewegende mens. Want bewegen is een serieuze zaak. Sterker nog, bewegen is onze sport.

Begonnen als familiebedrijf, gevestigd in Helmond en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler en onderdeel van de internationale ABEO Group. Onze producten vind je overal: in speellokalen, gymzalen, sporthallen en turnaccommodaties, maar ook op verschillende internationale topsportevenementen zoals de Olympische Spelen. In de Benelux zijn wij leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties.

Dankzij onze unieke historie en ervaring garanderen wij kwaliteit en zekerheid. Wij dagen de markt en onze klanten uit met innovatieve en toekomstgerichte oplossingen. Zo blijven wij het verschil maken. Heb jij altijd al gedroomd van een baan bij een topspeler van wereldklasse? Wil jij (interactieve) producten verkopen die mensen aansporen tot bewegen? Kom dan werken bij onze dynamische organisatie met succesvolle merken!

Binnen onze organisatie in Temse zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime vacature van:

PROJECTLEIDER INSTALLATIE VAN SPORTMATERIALEN

Description de la fonction

Als Projectleider ben je technisch en administratief verantwoordelijk voor bouwgerelateerde projecten. Dit kan gaan over een nieuwe sportvloer en -toestellen in een sporthal, complete inrichting met turntoestellen in een nieuwe topturnhal maar ook over de renovatie van een turnzaal op een school.

Je bent intern en extern het centrale aanspreekpunt tijdens de uitvoering van het project. Dit houdt onder andere in dat je op werfvergaderingen de belangen van Janssen-Fritsen zal behartigen, je de planning zal opmaken en alles zal coördineren met de klant en nevenaannemers.

Tevens zal je de materialen bestellen, onderaannemers contracteren en samen met de verantwoordelijke van de planning onze eigen techniekers inplannen en aansturen.

Je rapporteert in deze rol aan de Technisch Directeur.

Je werkt vanuit een home office, maar het is vanzelfsprekend dat je voor deze functie vaak op de baan bent en regelmatig contact hebt met collega’s op onze verschillende vestigingen.

Profil

 • Je beschikt bij voorkeur over een hogere technische of bouwkundige opleiding of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je reageert snel en gericht, respecteert deadlines en zet door tot het resultaat bereikt is.
 • Je getuigt van een hands-on mentaliteit.
 • Dankzij jouw contactvaardigheid en jouw overredingskracht weet je mensen in beweging te brengen.
 • Enerzijds kan je goed zelfstandig werken, anderzijds ben je een echte teamplayer.
 • Je bent bij voorkeur tweetalig (NL-FR).

Offre

Een uitdagende, dynamische functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Ook bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

We bieden je een vaste job met een correcte verloning en een aangename werkomgeving. Een bedrijfswagen, GSM en laptop zijn inbegrepen in het loonpakket.

Je gaat werken bij een succesvol en financieel gezond bedrijf met een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Calculer votre temps de trajet
À
Janssen-Fritsen | Tamise 9140

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.
D'autres ont aussi consulté
  Ajoutez votre CV
  Jobs pour vous vous proposera de meilleurs emplois en fonction de votre éducation, de vos compétences et de votre expérience professionnelle.

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 5 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Bachelier à orientation professionnelle (Enseignement Supérieur de Type Court)
  • Au moins 2 ans d'expérience
  • Néerlandais, Français

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Postuler avant le

  • 9 août

  Recevoir des jobs par e-mail

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Chef de projet, responsable technique - Flandre orientale' dans votre boîte mail.