Het Jobat Talentnetwerk.

Jobat steunt, naast de website en de Jobat-krant, op een compleet partnernetwerk. Zo bereiken we altijd de juiste profielen, of ze nu actief of latent uitkijken naar een job.

Wat is het Jobat Talentnetwerk?

1 Jobat.be en Jobat-krant.

Jobat rust op de stevige fundamenten van Jobat.be, een jobboard dat dagelijks meer dan 60.000 actieve jobzoekers op bezoek krijgt. De Jobat-krant is al jaar en dag een vaste waarde in de bekendste kranten van Vlaanderen.

2 6 Vlaamse nieuwsmerken.

Daarnaast kan je via Jobat je vacature of employer branding campagne laten verschijnen bij de 6 grootste nieuwsmerken van Vlaanderen, zowel online als in print: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, De Standaard, De Morgen, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

IEDERE DAG BEREIKT JOBAT ZO 7 OP 10 VLAMINGEN.

Het bereik van onze nieuwsmerken

3 Facebook, Instagram, LinkedIn en Google.

We zetten advertentiecampagnes op voor je vacature of employer branding campagne op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google. Natuurlijk kan je dat zelf ook. Wat ons differentieert, is dat we niet alleen gebruik maken van de data van deze kanalen om de juiste profielen te targeten, maar ook onze eigen data invoeren. Iedere dag capteren wij actief en latent talent – via de vacatures op ons jobboard, via tools zoals het Salariskompas, via carrière-artikels op de nieuwssites, enz. Al die data kunnen wij heel gericht toevoegen per advertentiecampagne, zodat je een verrijking krijgt van relevante profielen.

4 30 vaksites.

Met de Target Solutions van Jobat doe je beroep op een selectie van performante nichekanalen om je vacature nog meer visibiliteit te geven bij het juiste publiek. Je kan deze als bouwsteen toevoegen aan je Light Network Job, Full Network Job of Power Network Job.

       
       
       
       
       

Tarieven Target Solutions

5 VDAB, Actiris, Forem.

Als je een vacature op Jobat.be plaatst, wordt die automatisch doorgeplaatst op de websites van VDAB, Le Forem en Actiris om nog meer actieve kandidaten te bereiken.

6 Job aggregatoren.

Je vacature verschijnt ook altijd automatisch op de websites van relevante job aggregatoren.

7 Franstalige nieuwsmerken.

Via onze partnerships met Franstalige nieuwsmerken kan je vacatures doorplaatsen, employer branding campagnes laten lopen op Franstalige nieuwssites of Franstalige kandidaten screenen tijdens een tweetalige virtuele jobbeurs.