Asbest - eenvoudige handelingen voor technische installateurs
- course by Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
- Mechelen, Antwerp & Port of Antwerp
Je betaalt éénmalig voor de ganse opleiding.
De horecasector, met meer dan 32 000 KMO’s en meer dan 200 000 werknemers en werkgevers, heeft meer dan ooit nood aan goed opgeleide ondernemers en professioneel geschoold personeel. Mits een goede voorbereiding kan ook jij die droom als kok succesvol waarmaken.
Deze opleiding tot kok is bestemd voor personen die in de toekomst willen werken als kok in een restaurant. Op een praktijkgerichte manier leer je alles rond keukentechnieken, warenkennis, hygiëne en veiligheid, dranken- en wijnkennis.
Na afloop van het anderhalf jarige traject ontvang je een erkend getuigschrift tot het knelpuntberoep kok.
Deze opleiding tot kok wordt ook aangeboden in avondonderwijs:
Basis keukentechnologie
Warenkennis en keukenpraktijk
Basis zaal
Basis hygiëne en veiligheid: deze module bestaat gedeeltelijk (11u) uit zelfstudie.
Evaluatie praktijk horecamedewerker
Wijn leren proeven
Bier leren proeven
Gevorderde warenkennis en praktijk
Gevorderde keukenpraktijk
Ondernemen in de horeca
Eindproef praktijk kok
In deze opleiding wordt geen werkplekleren voorzien.
Goesting om vroeg of laat als zelfstandig Kok aan de slag te gaan? Of wil je jouw ondernemingszin als toekomstig werknemer stimuleren? Wij geven je een duwtje in de rug met een praktische module die je ondernemersdroom prikkelt en concretiseert. Maak je keuze uit één van deze formules start je eigen zaak.
?? haalbaarheidsstudie van je eigen project
?? begeleiding door een ervaren ondernemerscoach
?? officieel erkend diploma door de Vlaamse Gemeenschap (bij combi vakopleiding + ‘Start je eigen zaak’)
?? verschillende formules op jouw maat
?? geniet van de transitiepremie van de Vlaamse Gemeenschap
Deze opleiding is een must voor iedereen die aan de slag wil gaan als kok of in de horeca wil werken.