Ventilatieverslaggever
- formation par Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
- Malines
Tijdens deze opleiding leer je stap voor stap hoe je de perfecte espresso combineert met zijdezacht melkschuim om de mooiste figuren te creëren. Je herhaalt kort de basis van espresso en melk, en oefent daarna uitgebreid op schenktechnieken onder begeleiding van een ervaren barista-docent.
We werken met professionele apparatuur, maar je leert ook hoe je thuis verder kunt oefenen met jouw eigen materiaal. Een opleiding vol tips, oefening en vooral: veel koffieplezier.
Van hart tot rosetta – na deze opleiding maak jij van elke cappuccino een klein kunstwerk.
Tijdens de opleiding komen deze onderwerpen aan bod:
Deze cursus is ideaal voor barista's en horecaprofessionals. Bij voorkeur heb je reeds de opleiding barista gevolgd.
Is dit niet het geval, dan is het toch handig dat je al enige ervaring hebt zodat je weet hoe je een goede espresso moet zetten.
Cross Roast