436 courses: Health & body care

Burn-out Coach

  • course by NHA Afstandsonderwijs
  • Online

Schematherapie

  • course by NHA Afstandsonderwijs
  • Online

Barbier

  • course by NHA Afstandsonderwijs
  • Online

Mindfulness

  • course by NHA Afstandsonderwijs
  • Online

Kapper

  • course by NHA Afstandsonderwijs
  • Online
Syntra West

Frituurmeester: van friet tot finesse

  • by Syntra West

Na deze specialisatie kan je jouw repertoire als friturist uitbreiden met meer huisgemaakte gerechten.

  • Les 1: Ambachtelijke Sauzen en Dips (3 uur)
    • Verkenning van verschillende warme en koude sauzen die de smaak van                           frituurgerechten verbeteren.
    • Praktische bereiding van enkele iconische sauzen zoals mayonaisevariaties, tartaar, cocktail en meer.
    • Creatieve twist aan traditionele sauzen om je eigen unieke smaken te ontwikkelen.

 

  • Les 2: Verrukkelijke Vleesklassiekers (3 uur)
    • Diepgaande studie van hartige gerechten zoals vol au vent en stoofvlees.
    • Technieken voor het bereiden van mals en smaakvol vlees binnen de frituurcontext.
    • Evenwichtige samenstelling van bijgerechten om een harmonieuze maaltijd te creëren.

 

  • Les 3: Technieken voor batteren (bv: Fish sticks, kippen nuggets) lekker bij de dipsauzen.

On request More info

Deze specialisatie is bedoeld voor gepassioneerde frituurmedewerkers die al een stevige basis hebben in de frituursector maar hun repertoire willen uitbreiden naar meer ambachtelijke en huisgemaakte gerechten. Je kan hier terecht als frituurmedewerker, frituureigenaar of als kok, keukenmedewerker, etc.