88 courses: Research & development

SBM

BRCGS Food voor leidinggevenden

  • by SBM

Krijg inzicht in de BRCGS Food norm, auditvereisten en praktische tips om audits met succes te doorstaan. Schrijf u nu in!

Het traject bestaat uit drie lessen:

  1. Het BRCGS certificeringsprotocol, waarbij wordt ingegaan op:
  • Doel en inhoud van het BRCGS Food Certificeringsproces
  • Wat moet er gebeuren voor de audit
    • Scope van de audit
    • Verschillende types van BRCGS audits
    • Initiële audit
    • Hercertificatie
    • Auditvenster
  • Hoe ziet de audit er zelf uit
  • Duur van een audit
  • Verloop en agenda van een audit
  • BRCGS scoresysteem

  • Het actierapport na de audit
    • Het actieplan
    • Invullen van een actieplan
    • Validatie en technische evaluatie van het actieplan

2. De eisen van de BRCGS Food Standaard

  • Verantwoordelijkheid van de directie
    • Beleid en structuur
    • Managementreview
  • HACCP systeem
  • Kwaliteitsmanagementsysteem
  • Kwaliteitshandboek
  • Interne audits
  • Leveranciersgoedkeuring en beoordeling
  • Specificatiebeheer
  • Corrigerende en preventieve maatregelen
  • Non- conforme producten
  • Naspeurbaarheid
  • Klachtenafhandeling
  • Product Recall

  • Fabrieksstandaarden
  • Food defence en fabrieksbeveiliging
  • Flows
  • Machines en onderhoud
  • Vreemde voorwerpenbeheer
  • Hygiëne en desinfectie
  • Ongediertebestrijding
  • Opslag en distributie

  • Productcontrole
    • Productontwikkeling
    • Productetikettering
    • Allergenenmanagement
    • Food fraude
    • Productetikettering
    • Productvrijgave en productanalyse
  • Procescontrole
    • Verpakkingscontrole
    • Hoeveelheidsbewaking
    • Calibratie
  • Personeel
  • Training

 

  • High risk, high care en ambient high care zones

3. Case studies

  • HACCP
  • Food Fraud analyse
  • Interne audits
  • Corrigerende maatregelen


On request More info

Deze cursus BRCGS Food voor leidinggevenden is ideaal voor:

  • Leidinggevenden
  • Kwaliteitsverantwoordelijken
  • Teammanagers
  • Interne auditoren
  • Productie- en personeelsverantwoordelijken
  • Directieleden binnen de voedingssector

This course is eligible for

KMO portefeuille (Flanders)