Vier Vrouwendag met MIVB: verspreid uw boodschap via Top Topicals

Hoe MIVB-STIB zijn vrouwelijke talenten viert op Vrouwendag (en hoe u dat ook kunt doen)

In de war on talent draait alles om opvallen. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw bedrijf uitblinkt in een zee van concurrenten? Enter: Top Topicals, speciale dagen en events die uw organisatie net dat beetje extra glans geven. Ook MIVB-STIB zet hier dit jaar op in: op 8 maart gaat hun nationale campagne rond Vrouwendag live. Lees er hieronder alles over!

Wat zijn dat, Top Topicals?

Kort gezegd: speciale momenten om uw team in de spotlights te zetten en uw bedrijf te koppelen aan thema’s die er écht toe doen. Denk aan de Dag van de Landbouw of Internationale Vrouwendag. Perfect kansen om te laten zien waar uw bedrijf voor staat en om potentiële, nieuwe talenten te lokken met uw employer brand.

Waarom zou u?

Top Topicals zijn méér dan speciale dagen op de kalender. Het is een strategische zet om:

  • Uw team te vieren: Van duurzaamheidsinitiatieven tot vrouwen in de kijker zetten op Vrouwendag: Top Topicals bieden een podium om uw team te eren.
  • Talent aan te trekken: Een bedrijf dat zijn mensen viert, trekt natuurlijk de aandacht van potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek

Laat zien hoe trots u bent op uw team. Die waardering? Dat is goud waard en een magneet voor top talent. Uit ons Jobat Talentdrivers onderzoek blijkt ook dat medewerkers op zoek zijn naar een plek waar ze gewaardeerd worden. Een win-win situatie!

Ambassadeurs in de spotlights

Jobat EBC Studio schiet u te hulp met campagnes op maat voor allerlei themadagen. Dit is uw kans om teams te laten stralen en tegelijk uw employer brand een boost te geven. Zo verschijnt vanaf 8 maart de nationale campagne met MIVB-STIB waarbij we sterke vrouwen in de kijker zetten.

In deze campagne staat Sofie in de kijker, een straffe vrouw die als manager ruwbouw, afwerking en onderhoud een team van maar liefst zestig mensen aanstuurt. Sofie deelt haar boeiende loopbaan bij MIVB-STIB en hoe zij haar mannetje staat in een overwegend mannelijk team. De content voor de video’s en artikelen werden samen met MIVB zorgvuldig op elkaar afgestemd. Na een kick-off meeting met de videograaf werd de video ingeblikt. Dankzij ons straf medianetwerk zorgen we ervoor dat Sofie’s verhaal breed verspreid wordt en de juiste boodschap de gewenste doelgroep bereikt.

Zet u dit jaar in op deze Top Topicals?

  • 17/04: Dag van de management assistant
  • 20/06: Dag van de poetshulp
  • 15/09: Dag van de landbouw
  • 19/10: Dag van de zorg- en verpleegkundige
  • 29/11: Black Friday
  • 04/12: Internationale dag van de bank
  • 12/12: Dag van het transport

Top Topicals zorgen voor een sterke employer brand, meer zichtbaarheid en het aantrekken van juist talent. Klaar om uw medewerkers de erkenning te geven die ze verdienen?
Neem contact op met kim.vergaelen@jobat.be.

Gerelateerde artikels
EMPLOYER BRANDING
Go for happy Magazine: deel uw #werkgelukskes in juni
Lees meer
CASE
Case in de kijker: vijf verpleegkundigen vertellen over hun job bij Wit-Gele Kruis
Lees meer
EMPLOYER BRANDING
Gen Z vs. Millenials: win hun hart (en likes)
Lees meer