De succesvolle zoektocht van Bellewaerde: 80 inschrijvingen én een tevreden klant

Jobat helpt Bellewaerde bij het vinden van pretparkmedewerkers.

Bellewaerde organiseerde meerdere jobdagen om nieuwe teamleden aan te werven ter voorbereiding van het nieuwe pretparkseizoen. Zo gingen ze op zoek naar attractie-, horeca-, parking-, onderhouds- en verkoopmedewerkers. Om de perfecte kandidaten te vinden, schakelde het pretpark de hulp van Jobat in.

Een doeltreffende digitale mediamix

Om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken, werkte Jobat een doeltreffende digitale mediamix uit. We kozen voor een combinatie van advertenties op Facebook, Instagram en Google Display, evenals targeted bannering op de nieuwssites van Mediahuis, DPG Media en IPM (Nieuwsblad.be, HLN.be, 7sur7.be, DH.be en L’avenir.net).

Op onze eigen website, Jobat.be, plaatsten we een dedicated landingsformulier waar kandidaten zich effectief konden inschrijven voor de jobdagen. Dit stelde ons in staat om de effectieve conversies, in dit geval de inschrijvingen, te meten, waardoor we nauwlettend konden monitoren en en indien nodig bij te sturen. Bovendien gebruiken we onze Jobat Smart Data om de juiste profielen te bereiken en zo meer traffic te genereren naar het landingsformulier, met als uiteindelijke doel potentiële kandidaten zich te laten inschrijven voor de jobdagen.

bellewaerde

Facebook

In het kader van deze zoektocht werkten we ook een Facebookcampagne uit. Binnen deze campagne maakten we gebruik van verschillende dynamische advertenties, elk met een unieke tekst en visual. Zo brachten we jongere en oudere mensen in beeld om een breder doelpubliek te bereiken. Om ons zowel op actief als latent werkzoekenden te focussen, hebben we getarget op basis van onze eigen Jobat data, alsook deze aangevuld met data van Facebook.

Het resultaat?

De Ninja Jobday campagne van Bellewaerde was een groot succes! Het landingsformulier op Jobat.be ontving maar liefst 80 inschrijvingen, waarvan 15 Nederlandstalig en 65 Franstalig. Dit resultaat zorgde dan ook weer voor een tevreden klant!

 

Naar welke profielen bent u op zoek?

Laat het ons weten en wij vertellen waaruit uw optimale mediamix bestaat!
Bel 02 467 48 00 of contacteer uw vaste Jobat-adviseur.

Gerelateerde artikels
CASE
It’s a wrap! De succesvolle zoektocht van DS Smith naar machineoperatoren.
Lees meer
CASE
De zoektocht van Teleperformance naar Customer Service professionals in Griekenland
Lees meer
CASE
De power pack van Ziekenhuis Oost-Limburg
Lees meer