De power pack van Ziekenhuis Oost-Limburg

Hoe Jobat Ziekenhuis Oost-Limburg hielp in hun zoektocht naar drie nieuwe (zorg)krachten.

Ziekenhuis Oost-Limburg ging het afgelopen jaar op zoek naar nieuwe collega’s. Zo waren ze op zoek naar een Technisch Manager, Therapeutisch Coördinator Psychiatrie en een Medical Management Assistant rond de regio van Genk. Voor deze zoektocht schakelden ze de hulp van Jobat in. Onze performance marketeers gingen aan de slag met 3 verschillende Power Network Job-campagnes. De resultaten kan u hieronder terugvinden.

Een performante digitale mediamix

Als eerste werden de drie vacatures na een quality check van ons performance team, online geplaatst op jobat.be voor een looptijd van 60 dagen. Deze vacatures werden vervolgens doorgeplaatst op relevante jobaggregatoren zoals VDAB, Google for Jobs of Actiris alsook opgenomen in de gerichte Job alert mailings. Hierdoor komen de jobs rechtstreeks in de mailbox van gemotiveerde en relevante kandidaten.

Verder verschenen de vacatures van Ziekenhuis Oost-Limburg met job banners op de nieuwssites van DPG en Mediahuis (Nieuwsblad.be, HLN.be, Standaard.be, DeMorgen.be, HBvL.be en GvA.be). Bovendien werden de vacatures ook meermaals zichtbaar op diverse Belgische websites (a.d.h.v. een banner) via ons retargeting netwerk.

Daarenboven werd de performante digitale mediamix ook nog aangevuld met een campagne op het meest relevante kanaal voor de doelgroep nl. Facebook.Tot slot werd de campagne permanent geoptimaliseerd door onze respons experten.

Facebook

Voor de drie vacatures werd ook steeds een Facebookcampagne opgezet. Hierbij maakten we gebruik van verschillende soorten copy en visuals. Om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken, werd er getarget op basis van onze eigen Jobat data, aangevuld met data van Facebook.

Het resultaat?

De drie Power Network Job-campagnes van Ziekenhuis Oost-Limburg zorgde voor veel visibiliteit.

  • Technisch Manager: 2.349 views en 71 clicks naar de vacature op website van Ziekenhuis Oost-Limburg
  • Therapeutisch Coördinator Psychiatrie: 1.501 views en 28 clicks naar de vacature op website van Ziekenhuis Oost-Limburg
  • Medical Management Assistant: 2.162 views en 61 clicks naar de vacature op website van Ziekenhuis Oost-Limburg

Naar welke profielen bent u op zoek?

Laat het ons weten en wij vertellen waaruit uw optimale mediamix bestaat!
Bel 02 467 48 00 of contacteer uw vaste Jobat-adviseur.

Gerelateerde artikels
CASE
De clustercampagne van KU Leuven
Lees meer
CASE
De zoektocht van vind!
Lees meer
CASE
Het verhaal van... het Wit-Gele Kruis!
Lees meer