De Kracht van Samenwerking: Hoe Jobat De Decker – Van Riet hielp bij het vinden van buschauffeurs voor De Lijn

Hoe Jobat De Decker – Van Riet hielp in hun zoektocht naar buschauffeurs voor De Lijn.

De Decker – Van Riet is een groep van bedrijven met activiteiten in het openbaar vervoer, in opdracht van De Lijn, alsook in tanktransport over de weg voor de chemische industrie. In hun zoektocht naar buschauffeurs voor De Lijn, in regio Antwerpen en Vlaams-Brabant, schakelde het bedrijf de expertise van Jobat in. Onze performance marketeers zetten een krachtige Power Network Job-campagne op. De resultaten kan u hieronder terugvinden.

Een performante digitale mediamix

Ten eerste werd de vacature, na een quality check van ons performance team, online geplaatst op jobat.be voor een looptijd van 60 dagen. Deze vacature werd vervolgens doorgeplaatst op relevante jobaggregatoren zoals VDAB, Forem of Careerjet alsook opgenomen in onze gerichte Job alert mailings. Hierdoor komt de job rechtstreeks in de mailbox van gemotiveerde en relevante kandidaten.

Daarnaast verscheen de vacature van De Decker – Van Riet met job banners op de nieuwssites van DPG en Mediahuis (Nieuwsblad.be, HLN.be, Standaard.be, DeMorgen.be, HBvL.be en GvA.be). Via ons retargeting netwerk werd de vacature ook meermaals zichtbaar op diverse Belgische websites a.d.h.v. een banner.

Daarenboven werd de performante digitale mediamix ook nog aangevuld met een campagne op het meest relevante kanaal voor de doelgroep nl. Facebook. Tenslotte werd de campagne permanent geoptimaliseerd door onze respons experten.

Facebook

We lanceerden ook een Facebook-campagne met gerichte targeting op Antwerpen en Vlaams-Brabant. Hierbij maakten we gebruik van verschillende soorten copy en visuals. Bovendien werd ook video ingezet wat zorgde voor een persoonlijke touch en bijgevolg ook het beste resultaat neerzette. Om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken, werd er getarget op basis van onze eigen Jobat data, aangevuld met data van Facebook.

Het resultaat?

Deze Power Network Job-campagne van De Decker – Van Riet zorgde voor veel visibiliteit, zo werd de vacature maar liefst 1.574 keer bekeken. Dit resulteerde in 66 sollicitaties.

Naar welke profielen bent u op zoek?

Laat het ons weten en wij vertellen waaruit uw optimale mediamix bestaat!
Bel 02 467 48 00 of contacteer uw vaste Jobat-adviseur.

Gerelateerde artikels
CASE
De succesvolle zoektocht van Bellewaerde: 80 inschrijvingen én een tevreden klant
Lees meer
CASE
It’s a wrap! De succesvolle zoektocht van DS Smith naar machineoperatoren.
Lees meer
CASE
De zoektocht van Teleperformance naar Customer Service professionals in Griekenland
Lees meer