Bouwkundig talent gevonden met Jobat!

Hoe Jobat VZW Compostela hielp in hun zoektocht naar een projectleider infrastructuur.

WZC Compostela, onderdeel van het WoonZorgCollectief in Antwerpen, streeft ernaar kwalitatieve zorg aan te bieden aan ouderen. In hun zoektocht naar een projectleider infrastructuur in regio Antwerpen, kozen ze voor de hulp van Jobat. Want op Jobat kun je bouwen! Ons team van performance marketeers zette een doeltreffende Power Network Job-campagne op. De resultaten kan u hieronder terugvinden.

Een performante digitale mediamix

Allereerst werd de vacature van WZC Compostela, na een kwaliteitscontrole van ons performance team, online geplaatst op Jobat.be voor een looptijd van 60 dagen. Daaropovolgend plaatsten we deze vacature door op relevante jobaggregatoren zoals VDAB, Forem of Careerjet. Via onze Job alert mailings belandde de vacature ook rechtstreeks in de inbox van gemotiveerde en relevante kandidaten.

Daarnaast verscheen de vacature met job banners op de nieuwssites van DPG en Mediahuis (Nieuwsblad.be, HLN.be, Standaard.be, DeMorgen.be, HBvL.be en GvA.be) en verscheen de vacature herhaaldelijk op verschillende Belgische websites via ons retargeting netwerk.

Tot slot werd de digitale mediamix versterkt met een campagne op Facebook, het meest relevante kanaal voor de doelgroep.

Facebook

In het kader van deze zoektocht lanceerden we ook een Facebook campagne, specifiek getarget op regio Antwerpen. Ons team van performance marketeers ging aan de slag met het aangeleverde materiaal en werkten verschillende soorten copy en visuals uit. Op die manier kon er geoptimaliseerd worden o.b.v. clicks. Om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken, werd er getarget op basis van onze eigen Jobat data, aangevuld met data van Facebook.

Wat vinden wij belangrijk in een goede Facebookpost?

  • Duidelijke copy inclusief vermelding van functietitel, bedrijfsnaam en locatie
  • Visual idealiter met een CTA, uitgewerkt in de huisstijl van de klant
  • Variatie in copy om A/B-testing mogelijk te maken o.b.v. lengte van de tekst en doorlopende tekst vs. gebruik van bullet points. Op die manier kunnen we de copy optimaliseren.

Het resultaat?

De Power Network Job-campagne van WZC Compostela zorgde voor heel wat visibiliteit. De vacature werd 1.005 keer bekeken en leverde 5 sollicitaties en 1 effectieve aanwerving op. Campagne geslaagd dus!

quote wzc compostela

Naar welke profielen bent u op zoek?

Laat het ons weten en wij vertellen waaruit uw optimale mediamix bestaat!
Bel 02 467 48 00 of contacteer uw vaste Jobat-adviseur.

Gerelateerde artikels
CASE
Case in de kijker: vijf verpleegkundigen vertellen over hun job bij Wit-Gele Kruis
Lees meer
CASE
Hoe MyCSN met Jobat de perfecte GIS-specialist vond
Lees meer
CASE
De succesformule van Jobat voor het aantrekken van administratief talent
Lees meer