1227 formations: Technique, ingénierie & production

Changemanagement

  • formation par Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
  • Louvain, Anvers & Port d'Anvers

AutoCAD

  • formation par Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
  • Anvers & Port d'Anvers, Geel, Louvain, Malines

VCA - Basis

  • formation par Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
  • Louvain, Anvers & Port d'Anvers, Malines, Geel, Bruxelles
VDAB

Voedselveiligheid in de horeca

  • par VDAB
En ligne

Je wil je klanten veilig voedsel voorschotelen. Je vermijdt ziekmakende bacteriën, ongezonde stoffen en ongewenste voorwerpen in het voedsel. Tegelijkertijd zorg je ook voor je eigen veiligheid. Vuur, water en scherpe voorwerpen maken de keuken immers tot een gevaarlijke plek.

Elk horecabedrijf is verplicht om de HACCP-regels toe te passen. Als je die regels naleeft, bied je veilig voedsel aan je klanten en werk je op een veilige manier.

Deze online cursus biedt je een eerste kennismaking met HACCP in de horeca in 5 modules 'Wat zegt de wet', '4 gevaren', 'Hygiëne', 'Veiligheid' en 'Afval'.

Je bepaalt zelf je leerplek en
leermomenten. De cursus is 24u op 24 toegankelijk via het internet.
Deze cursus is enkel geschikt voor gebruik op laptop en desktop.