147 formations: Horeca, tourisme, entretien

Horecamedewerker

  • formation par NHA Afstandsonderwijs
  • En ligne

Keukenmedewerker

  • formation par VDAB
  • Vilvorde - Zaventem, Anvers & Port d'Anvers, Ostende, Hasselt

Barista

  • formation par VDAB

Cateraar

  • formation par NHA Afstandsonderwijs
  • En ligne
Syntra Brussel

Keukenmedewerker duaal

  • par Syntra Brussel

Wil je graag leren koken én een vak leren waar veel vraag naar is? Dan is de duale opleiding tot keukenmedewerker écht iets voor jou!

Onderstaande kennis staat steeds in functie van de specifieke, praktische opleiding

  •      Allergenen

•Foodcost en wastecost (basis)

•Infrastructuur, toestellen en materialen

•Keukentechnieken (basis)

•Productkennis (basis): assortiment, seizoenen, prijs, kwaliteitskenmerken, uitzicht,   

          houdbaarheid, versheid, toepassingsmogelijkheden, plant-based

•Verpakken en bewaartechnieken

•Warenkennis (basis)



Leerlingen van de 2de graad met een interesse in Horeca/restaurant.