1221 courses: Technics, engineering & production

SBM

Voedselveiligheid volgens de nieuwe ISO 22000

  • by SBM

Halfweg 2018 verscheen de nieuwe versie van de ISO 22000, een nieuwe norm die de "activiteiten borgt" van toepassing op de voedselveiligheid.

  • Situering, wetgevend kader, aanverwante normeringen en standaarden
  • Toegevoegde waarde van een internationaal erkend systeem
  • ISO 22000: inhoud, High Level Structure en voornaamste wijzigingen van de huidige versie t.o.v. de vroegere versie waaronder de contextanalyse
  • Hoe overstappen van het huidig systeem naar de nieuwe ISO 22000 norm
  • Hoe ISO 22000 implementeren in uw organisatie
  • Auditering volgens de ISO 22000 norm
  • Link met andere kwaliteitssystemen
  • Bespreking van enkele succesvolle implementaties, best practices

On request More info

Managers, kwaliteitsverantwoordelijken, leidinggevenden, interne auditoren, productieverantwoordelijken, onderhoudsverantwoordelijken, ... uit de voedingssector, voedingsverwerkende industrie en organisaties, toeleverenaciers (bv machines, opslag, transport, verpakkingsmaterialen, koelinstallaties, ...) aan de voedingssector, m.a.w. de volledige voedselketen.

This course is eligible for

KMO portefeuille (Flanders)