Horecamedewerker
- course by NHA Afstandsonderwijs
- Online
Deze opleiding duurt 3 jaar waarbij je 1 x/week naar de les gaat.
Het volledige traject bestaat uit de volgende modules:
1e jaar: Horecamedewerker
Basis hygiëne en veiligheid
Basis keukentechnologie
Warenkennis en keukenpraktijk
Basis zaal
Evaluatie praktijk horecamedewerker
2e jaar: restauranthouder kok - kelner
Gevorderde keukenpraktijk
Serviceverlening
Gevorderde zaaltechnieken
Drankenkennis
3e jaar: vervolg restauranthouder kok-kelner
Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken
Wijn leren proeven
Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen
Eindproef Kok - Eindproef Kelner
Optioneel in functie van diploma:
Traject succesvol ondernemen
Deze opleiding richt zich op iedereen die als restauranthouder of traiteur aan de slag wil.
Ook medewerkers uit de horeca kunnen hieraan deelnemen om hun vaardigheden aan te scherpen.