146 courses: Hotel, catering, tourism, maintenance

Macarons

  • course by Syntra Midden-Vlaanderen
Syntra Brussel

Restaurant en keuken duaal

  • by Syntra Brussel

Ben je gepassioneerd door koken en droom je ervan om je culinaire vaardigheden naar een professioneel niveau te tillen? De opleiding 'Restaurant en keuken duaal’ biedt de perf

  • voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen
  • de noodzakelijke voorbereidingen doen
  • koude en warme maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche bereiden
  • de gerechten afwerken
  • de kwaliteit controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan

de gast

  • de gasten ontvangen
  • gerechten en dranken voorstellen
  • bestellingen opnemen en doorgeven aan het bar- of keukenpersoneel
  • dranken en/of gerechten serveren en ze eventueel aan tafel afwerken
  • afrekenen teneinde de gast optimaal te bedienen.

On request More info

Leerlingen die starten in de 3de graad secundair onderwijs met een interesse in keuken/horeca.