De zoektocht van Bpost naar Chauffeurs met rijbewijs CE

Hoe Jobat Bpost hielp in hun zoektocht naar chauffeurs met een rijbewijs CE voor regio Luik.

Op zoek gaan naar chauffeurs met een rijbewijs CE in regio Luik, waar te beginnen? Jobat werkte een Ninja Job Performance campagne uit om deze zoektocht succesvol te laten verlopen.

Een performante digitale mediamix

Jobat stelde een performante digitale mediamix voor om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken. We kozen voor een mix van Franstalige Facebook- en Instagramcampagnes, Franstalige Google Display advertenties, targeted bannering en advertising op onze Franstalige nieuwssites (lavenir.net, 7sur7.be).

Er werd eveneens een jobposting op onze eigen website Jobat.be meegenomen in deze performante mix. Op die manier konden we actief werkzoekenden bereiken via onze Jobat Express mailings, Jobat jobtickers etc. Bovendien zetten we onze Jobat Smart data achter al deze kanalen om de juiste profielen te bereiken en op die manier clicks te generen naar de vacaturesite van Bpost.

Het resultaat

De NINJA Job Performance-campagne van Bpost zorgde ervoor dat de vacature maar liefst 1.161 keer werd bekeken, wat resulteerde in 200 clicks naar de vacaturesite van Bpost.

Naar welke profielen bent u op zoek?

Laat het ons weten en wij vertellen wat uw optimale mediamix is!
Contacteer uw vaste Jobat-adviseur of bel 02 467 48 00.

Gerelateerde artikels
CASE
Hoe MyCSN met Jobat de perfecte GIS-specialist vond
Lees meer
BLOG
3 redenen waarom print onmisbaar blijft
Lees meer
BLOG
Inclusie en diversiteit: meer dan modewoorden op de werkvloer
Lees meer