Aviato en Jobat bundelen de krachten voor baanbrekende jobbeurs in de Skyhall van Brussels Airport

Aviato en Jobat bundelen hun krachten om de Aviato Jobfair op 27 februari 2024 te organiseren in de Skyhall van Brussels Airport.

Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, en Jobat, vertrouwde bron voor jobs en carrièreadvies, gaan een unieke samenwerking aan. Gezamenlijk kondigen zij met trots aan dat zij de Aviato Jobfair van 27 februari 2024 organiseren in de prestigieuze Skyhall van Brussels Airport. Jobat versterkt het verhaal van Aviato Jobfair als mediapartner maar ook met zijn jarenlange expertise in het organiseren van jobbeurzen.

Jobfair Aviato

Deze samenwerking markeert een mijlpaal in de inspanningen van Aviato en Jobat om werkzoekenden, studenten en werkgevers in de luchtvaartsector en daarbuiten met elkaar te verbinden. De jobbeurs biedt een unieke gelegenheid voor zowel ervaren professionals als nieuwkomers om direct in contact te komen met vooraanstaande bedrijven uit de branche.

  • Datum & Tijd: 27 februari 2024 13:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Skyhall, Brussels Airport Adres: Brussels Airport, 1930 Zaventem, België

Indrukwekkende locatie

De Skyhall, met zijn indrukwekkende architectuur en centrale ligging, vormt het perfecte decor voor deze buitengewone jobbeurs. Hier zullen werkzoekenden en studenten de kans krijgen om in een dynamische en professionele omgeving in gesprek te gaan met potentiële werkgevers, hun cv's te delen en waardevolle netwerkmogelijkheden te benutten.

Aviato en Jobat verwelkomen alle geïnteresseerden op de jobbeurs op 27 februari 2024 en kijken ernaar uit om bij te dragen aan het succes van deelnemers in hun professionele reis.

Over Aviato

Aviato het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport heeft als missie talent en werkgevers in de luchtvaartsector met elkaar te verbinden. Voor meer informatie, bezoek de Aviato website.

Over Jobat

Jobat is de vertrouwde bron voor jobs en carrière-informatie in België. Met een diepgaand begrip van de arbeidsmarkt en een toewijding aan loopbaansucces, biedt Jobat waardevolle inzichten en kansen voor professionals en werkgevers. Voor meer informatie, bezoek de Jobat website.

Gerelateerde artikels
NIEUWS
Tips voor een succesvolle deelname aan onze Jobat jobbeurs
Lees meer
EMPLOYER MARKETING
5 tips om lokaal talent te spotten
Lees meer
NIEUWS
Jobat is trotse partner van het allereerste corporate well-being festival in België!
Lees meer