Digitaal rekruteren.

Vul je vacatures snel en kwalitatief in met behulp van onze digitale jobformules. Je steunt op het uitgebreide Jobat Talentnetwerk om de juiste actief en latent werkzoekenden te bereiken.

Plaats nu een job online

Snel kwalitatieve sollicitaties ontvangen voor je jobs?

Zet een van onze digitale jobformules in. Met de juiste mix van slimme data en krachtige media krijgen de juiste profielen je vacature te zien, of ze nu actief of latent uitkijken naar een nieuwe job.
  • Light
  • Full
  • Power

Meer informatie over onze formules

Crossmediale formules.

Wil je jouw digitale campagne graag versterken met adverteren in print voor een maximaal of misschien net heel regionaal bereik?

Kies uit onze crossmediale formules met Het Nieuwsblad, De Standaard, Het Laatste Nieuws, De Morgen, Gazet van Antwerpen en/of Het Belang van Limburg.

Crossmediale formules

Campagne op maat.

Op zoek naar heel specifieke knelpuntprofielen? Moet je meerdere vacatures op korte termijn ingevuld krijgen? Organiseren jullie binnenkort een jobdag waar je kandidaten wil op uitnodigen?

Bij Jobat kan je een campagne volledig op maat laten samenstellen in functie van je rekruteringsbehoefte. Met de combinatie van een krachtige mediamix, slimme data en veel expertise maken we graag het verschil voor jou.

Kies Ninja! Contacteer je persoonlijke Jobat-adviseur voor alle info en tarieven.

Het Jobat Talentnetwerk.

  • NBO
Jobat Media

Vragen over rekrutering via Jobat?

Bel 02 467 48 00 of mail info@jobat.be

Je adviseur helpt je graag verder