Jobat Media Logo

Top

Jobbeurs Antwerpen – 25/09 – Blue Point Antwerpen

De inschrijvingen voor de Jobbeurs Antwerpen 2019 zijn geopend, ontmoeten we jouw organisatie op de Jobbeurs?

Op woensdag 25 september versieren we in Blue Point Antwerpen een rechtstreekse meet & greet met vers talent voor je openstaande functies. Je gaat in gesprek met honderden nieuwe talenten, mogen we jouw organisatie aan de affiche toevoegen?

De standplaatsen zijn beperkt, snel reserveren is dus de boodschap!

Reserveer nu je standplaats voor de Jobbeurs Antwerpen!

  Laat zien wat je te bieden hebt.
Haak in op en surf mee met onze communicatiecampagne in Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen. Zo maak jij kandidaten meteen warm voor je organisatie en openstaande functies.
  Echt talent zit vanbinnen.
Aan jou om het dus naar buiten te brengen. Welke betere manier dan een persoonlijk gesprek aan je stand met honderden geïnteresseerde kandidaten, face to face?
Zoek het niet te ver.
Op de Jobbeurs Anwerpen word je gezien als vooraanstaand werkgever in eigen streek, een toporganisatie waar kandidaten willen blijven plakken
  Zorg voor een blijvende indruk.
Het online Jobbeursplatform blijft leven voor, tijdens en na de beurs. Hou de band met topkandidaten nauw in stand met onze inbegrepen cv-registratietool.
jobbeurs antwerpen

Verzilver jij een 5-sterrenperformance op de Jobbeurs Antwerpen?

Meer info

Bel 02 467 48 00 of mail info@jobatmedia.be

Je adviseur helpt je graag verder

Reservatie & materiaal

Telkens op donderdag voor 12 uur vóór verschijning. Bij een feestdag in de week van afsluiting, de afsluittermijn met 1 dag vervroegen.