Een veelzijdig familiebedrijf op zoek naar een facility manager met een passie voor het vak!

Hoe Jobat Hocké hielp bij hun zoektocht naar een nieuwe kracht!

Hocké at your service!

Hocké NV is al sinds 1922 een vaste waarde binnen de handel in nieuwe en tweedehandse bedrijfsvoertuigen. Eind 2021 schakelde het familiebedrijf Jobat in voor de rekrutering van een facility manager voor een tewerkstelling in regio Groot-Bijgaarden.

Allereerst werd de vacature online geplaatst door Jobat. Dit met een quality check, doorplaatsing op relevante job aggregatoren, opname in gerichte Jobat-mailings en de mogelijkheid om kandidaten online te beheren.

Via een targetting bannering verscheen de vacature op zowel nieuwsites van mediahuis als DPGmedia (Nieuwsblad.be, HLN.be, Standaard.be, DeMorgen.be, HBVL.be, gva.be). Via ons retargeting netwerk werd de vacature ook meermaals zichtbaar op diverse Belgische websites.

De performante digitale mediamix werd nog verder aangevuld met een relevant kanaal voor deze doelgroep, namelijk Facebook.

Het Jobat team van performance experten stond steeds klaar voor het optimaliseren van de campagne op basis van views, klikgedrag en conversieratio’s.

Hocké vacature

Facebook

Op Facebook werd gebruik gemaakt van verschillende soorten copy en visuals. Deze dynamische advertentie werd afgestemd op de tekst en beelden met de hoogste respons. Om zowel actief als passief werkzoekenden te bereiken, werd er bewust getarget op basis van onze Jobat data.

Het resultaat

Deze Power Network Job-campagne leverde Hocké maar liefst 1460 job views en 15 kwalitatieve sollicitaties op!

Naar welke profielen ben jij op zoek?

Laat het ons weten en wij vertellen waaruit jouw optimale mediamix bestaat!
Contacteer je vaste Jobat-adviseur of bel 02 467 48 00.

Gerelateerde artikels
WHITEPAPER
Ontdek de drijfveren en mediaconsumptie van jouw toekomstige werknemers
Lees meer
CASE
200 nieuwe mensen vinden: EBC Studio maakte het waar voor G4S
Lees meer
BLOG
Vijf goede redenen om ook tijdens de zomer te blijven rekruteren
Lees meer