Go for happy Magazine

Breng uw mooie employer branding initiatieven rond employee engagement, werkgeluk, purpose, diversiteit & inclusie naar buiten. Wij vertalen die naar interessante content voor kandidaten met ons Go for happy Magazine.
Kalender
Onze belofte voor onze lezers
Het Go for happy Magazine is een magazine dat u prikkelt, inspireert en helpt om gelukkiger te worden in uw loopbaan. Het verschijnt vier keer per jaar als bijlage van De Standaard & het Nieuwsblad en speelt volledig in op actuele HR-topics.
Crossmediale aanpak
Uw verhaal verschijnt in het Go for happy Magazine als bijlage van De Standaard en het Nieuwsblad. Daarnaast wordt het doorgeplaatst op één van onze nieuwssites en ook via sociale media zoals Facebook, Instagram, YouTube, ...
Video
Trek extra aandacht naar uw verhaal met video. Dat versterkt uw geschreven verhaal. Inspireer en beweeg daarmee zowel eigen als potentiële klanten
Redactieraad
Laat u inspireren door experten en partners van het magazine tijdens de redactieraad. Onze hoofdredacteur William Visterin leidt het debat en verzamelt de topics voor het komende magazine.
Kalender Go for happy Magazine
Ontdek wanneer de volgende verschijningen van ons Go for happy Magazine staan gepland.
Contacteer ons
Meer info of een vrijblijvende offerte? Vul hieronder uw gegevens in en wij contacteren u met meer informatie.
Laat uw gegevens achter

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Of spreek iemand persoonlijk
Photo: Kim Vergaelen
Kim Vergaelen
Business Development Manager
+32 479 31 18 99