Zet jouw kmo in de kijker bij de juiste technische profielen.

De juiste profielen vinden voor de technische en ingenieursfuncties in jouw bedrijf? Da’s geen evidentie en al zeker niet in deze onzekere tijden. Hoe bereik je deze, toch wel, knelpuntprofielen? Op 5/12 via Jobat natuurlijk.

Meer info aanvragen

Jobthema Techniek & Engineering.

Op 5 december kadert de Jobat-krant volledig in het jobthema Techniek en Engineering. Je bereikt duizenden gemotiveerde techniekers en ingenieurs lokaal en gericht met een rekruteringsadvertentie via Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen en/of Het Belang van Limburg. Hoe lang en breed je die verschijning maakt, bepaal je uiteraard zelf.

 • Waarom adverteren in de krant? Simpel.

  Wist je dat er nooit meer nieuws geconsumeerd werd dan vandaag? 4,5 miljoen Belgen lezen élke dag een krant! In vluchtige digitale tijden brengt de krant rust, de lezer kiest namelijk zelf om je advertentie te lezen en wordt niet gestoord door meldingen en pop-ups.

  Je boodschap krijgt dus alle aandacht en zet sneller aan tot actie.

  Bekijk een voorbeeld
krant

Maar da’s niet alles.

We nemen jouw logo en job(s) mee in een gerichte mailing naar techniekers en/of ingenieurs.

 • Mailing naar 11.700 ervaren techniekers
 • Mailing naar 7.400 ervaren ingenieurs

Rechtstreekse visibiliteit bij jouw doelgroep dus.

En sowieso verschijnen je jobs ook online, want afhankelijk van je gekozen formule op papier beschik je over één of meerdere online job posting credits.

 • Je jobs verschijnen in het Jobat Talentnetwerk: naast Jobat.be is dat onder meer op Google for Jobs, onze 6 nieuwsmerken (HLN.be, nieuwsblad.be, standaard.be, demorgen.be, gva.be en hbvl.be) en Facebook. Niet wijdverspreid, maar heel gericht naar techniekers met behulp van onze slimme data.
Meer info aanvragen
 • NBO

Ja, ik wil graag gebruik maken van deze oplossing en gecontacteerd worden voor een voorstel op maat.

Jobat Media

Vragen over rekrutering via Jobat?

Bel 02 467 48 00 of mail info@jobat.be

Je adviseur helpt je graag verder