Jobbeurs Antwerpen 100% virtueel op 21/10.

Organisaties die gezien mogen worden, zoals de jouwe, hoe breng je die vandaag voluit naar buiten naar nieuw toptalent als iedereen flink binnen blijft?

100% coronaproof + 100% versterking voor je organisatie = 100% virtueel. Omdat wij er rotsvast van overtuigd zijn dat jouw organisatie prachtig pakt op camera. Op 21/10 maak je risicoloos kennis met honderden kandidaten en matchen we hen automatisch aan jouw topjobs op de Jobbeurs Antwerpen.

Save the date: Op woensdag 21/10 maken we het uiterst gezellig in de Koekenstad en wijde omgeving, met gezond respect voor onze eigen bubbel. Swipen? Niet nodig: jij laat het beste van jezelf zien aan honderden kandidaten uit de streek, en wij matchen hen aan je bedrijf en jobaanbod. Ben jij erbij?

5 mooimakers om de juiste kandidaten aan de haak te slaan op een virtueel Jobat event:

  Mooie match.
Jobat zorgt voor de beursondersteuning en combineert die met een uitgebreide communicatiecampagne voor een instroom aan kwalitatief en gemotiveerd publiek die onze software meteen matcht met je jobs!
  Mooie verschijning.
Je virtuele beursstand boezemt vertrouwen in, compleet in je eigen inkleding, met aandacht voor je gekozen jobs, recruiters, videochat en… mogelijks zelfs je eigen webinar?
  Mooie vooruitzichten.
Tijdens, maar ook na de beurs contacteer jij zelf de perfecte kandidaat in de volledige beursdatabase op het Jobat beursplatform en op Jobat.be.
  Mooie aankondiging.
Een aantrekkelijk werkgever word je niet van zodra de beurs opengaat: nog voor het startschot van de beurs schitter je via je eigen communicatiecampagne in Gazet van Antwerpen & Het Nieuwsblad.
  Mooie ondersteuning.
Een nieuw beursgegeven is altijd wat spannend: Jobat support is daarom beschikbaar op elk moment voor, tijdens en na de beurs voor een vlekkeloos verloop van je deelname.

Tijd om die date met topkandidaten vast te leggen.