Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 8

Volgende
Riviera Bridge Club

ZELFSTANDIG UITBATINGSKOPPEL HORECAZAAK

Bij Riviera Bridge Club

Staat 11 dagen op Jobat.be

Riviera Bridge Club is, met meer dan 400 leden, veruit de grootste bridgeclub van België. Zij beschikt over een eigen clubhuis te Deurne met verschillende speelzalen, een professionele keuken, horecagedeelte en een buitenterras. Daarnaast organiseert Riviera ook zeer veel grote events en is ze gastvrouw van verschillende officiële Belgische kampioenschappen.

ZELFSTANDIG UITBATINGSKOPPEL HORECAZAAK

Functieomschrijving

Wij zoeken een tof koppel dat het volledige horecagedeelte van Riviera Clubhouse op zich neemt. Dit houdt oa in de bediening van dranken, de verzorging van kleine snacks, onderhoud van keuken en speelzalen, stockopvolging en aankoop van dranken, kleine conciërgetaken, en kassabeheer.

Profiel

Wij zoeken een Nederlandstalig koppel op zelfstandige basis met horeca ervaring. Je legt snel contacten, draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, je bent ordelijk en stipt en stelt je steeds professioneel op. Je bent bereid om op weekends en feestdagen te werken. Kookervaring is zeker een pluspunt.

Aanbod

Riviera Bridge Club is een volledig ingericht en bedrijfsklaar concept. U krijgt een aantrekkelijke verdienste op zelfstandige basis. Tevens is een ruim appartement gelegen in een prachtig natuurgebied met alle nutsvoorzieningen inbegrepen.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Horeca management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.