Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 5

Volgende
Veritas

Zelfstandig shopuitbater

Bij Veritas

Staat 10 dagen op Jobat.be

 Groei mee met Veritas!

 

Als retailketen in volle expansie inspireert Veritas jaarlijks meer dan 7 miljoen creatieve en modebewuste klanten. Samen met onze gepassioneerde medewerkers openen wij een verrassende wereld van ideeën om elke outfit te pimpen met een unieke, persoonlijke toets. Ready-to-wear accessoires, beenmode, stoffen, juwelen, customizingmateriaal, … Je vindt het allemaal in onze filialen (in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk) én in onze bloeiende webshop.

Om ons winkelnetwerk duurzaam uit te bouwen en ons marktaandeel nog te vergroten, zijn we nog op zoek naar enthousiaste ondernemers. Kan je niet wachten om de unieke belevingswereld - boordevol bijzondere Veritas producten - elke dag tot leven te wekken bij onze klanten? Dan ben jij de passionele hands-on collega die wij zoeken!

Zelfstandig shopuitbater

Zelfstandig shopuitbater

Functieomschrijving

Als gedreven zelfstandige sta je toegewijd en vol trots in voor het actieve management van je eigen Veritas winkel. Op vlak van personeel, onderhoud, logistiek, administratie, … houd je de touwtjes stevig in handen en beheer je zelf het kostenplaatje. Dat houdt een laag investeringsrisico in, want Veritas gelooft in jouw leiderscapaciteiten en levert de grootste financiële bijdrage om een succes te maken van jouw filiaal.

Profiel

Als ondernemende professional ben je uiteraard stevig gebeten door de verkoopmicrobe. Omzet creëren en de kassa doen rinkelen is uiteraard belangrijk, maar het is niet jouw grootste droom. Jouw ultieme drijfveer is vooral: klanten blij maken. Je wil hen inspireren met aantrekkelijke collecties, persoonlijk advies bieden en een verrassend product voorstellen dat écht bij hen past. Wandelt de klant met een glimlach naar buiten, dan is jouw dag geslaagd.

 

Om dat te realiseren is feeling voor mode en creativiteit een absolute must, net zoals een sterke interesse in het aanbod van Veritas. Heb je al een soortgelijke ervaring opgedaan in de sector, dan speelt dat zeker in je voordeel. Ook aan leidinggevend talent, aanstekelijk enthousiasme en een sterke organisatorische helicopterview heb je geen gebrek om de business vlot te doen draaien.

Elke dag sta je paraat om de deuren van je winkel open te zwaaien. Mét passie, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheidszin. Zeker omdat je in directe verbinding staat met onze klanten, het kloppende hart van onze organisatie.

Aanbod

Geen dag is hetzelfde bij Veritas! Onze solide organisatie is continu in beweging, dus ook jouw uitdagingen zijn divers en veelzijdig.

 

Wij stellen je een volledig ingerichte winkel ter beschikking volgens het Veritas concept. Die kan je naar hartenlust vullen met ons uitgebreide assortiment van modieuze en creatieve artikelen. Verder ontvang je elke 3 jaar een budget om opfrissingswerken uit te voeren én je kan rekenen op een percentage van de omzet. Onze franchiseformule gaat uit van een sterk partnership in beide richtingen waarbij je altijd kan rekenen op organisatorische en financiële steun en advies van een sterk merk wanneer je het nodig hebt.

Limburg,Vlaams-Brabant,West-Vlaanderen,Antwerpen,Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Franchising / Filiaalhouders
  • Sector: Textiel, Leder en Kledij
  • regio Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Zelfstandige
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Franchising / Filiaalhouders' jobs in Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Antwerpen, Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.