Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 12

Volgende
Effortless Coaching

Zelfstandig Coach (in een nieuwe opkomende markt)

Bij Effortless Coaching

Staat 11 dagen op Jobat.be

Let op! 

 1. Dit is een nieuw soort vacature voor een nieuwe marktsituatie! Effortless Coaches zijn vrij en zelfstandig, géén kostbare franchise, géén afhankelijke loondienst, géén beperkende invloed van zorgverzekeraars, géén verplichtingen.
 2. Wel begeleiding tot en met het succesvol voeren van een goed lopende professionele coachpraktijk.
 3. Lees deze vacature aandachtig door, dan weet je of dit precies is wat jij zoekt!

Zelfstandig Coach (in een nieuwe opkomende markt)

Functieomschrijving

Het Effortless Coaching Expertisecentrum biedt aan ondernemende mensen, met de juiste vooropleiding, ervaring en instelling voor dit vak, de gelegenheid om in drie maanden tijd als Effortless Coach van start te gaan en deel te gaan uitmaken van een groeiend landelijk netwerk van in Nederland inmiddels meer dan 250 zelfstandige coaches, dit najaar starten we ook in België.

Na een kennismakingsgesprek, waarin we de wederzijdse kans op succes vaststellen, volgt een compacte professionele opleiding in 'Effortless Coaching', de meest krachtige en volledige coaching aanpak, gebaseerd op de nieuwe wetenschappen. De doorlooptijd hiervan bedraagt drie maanden.

Vanaf de vierde maand kun je met betalende clienten werken en je eigen inkomen verwerven als gecertificeerd Effortless Coach. In deze periode werk je daarnaast, naar behoefte, nog zes maanden in een ervaringsperiode met collega coaches aan de voltooiing van je basis. Hiermee ben je toegerust om zowel zakelijke klanten als particulieren te coachen. 

Effortless Coaches delen hun expertise vanuit hun verlangen om mensen te helpen. Ze werken vanuit een visie van overvloed. Ze werken niet primair voor 'brood op de plank'. Ze zien de grote, vaak nog onbewuste, behoefte aan coaching om hen heen en spelen hier op een verrassend eenvoudige manier op in. 

Samen staan ze sterk in een groeiende markt waarin steeds meer mensen de grote waarde inzien van effectieve coaching. Zowel hun zakelijke als hun inhoudelijke werkwijze wordt gekenmerkt door de moeiteloosheid die bij een natuurlijke flow hoort.

Holistische werkwijze
 • Als Effortless Coach ben je gericht op het transformatieproces van je cliënt en niet beperkt tot één specifieke techniek.
 • Effortless Coaching maakt gebruik van de nieuwste inzichten uit de menswetenschappen en het quantum fysische wereldbeeld.
 • beginselen van Co-Active Coaching, Mindfulness, the Power of Now, The Biology of Belief, Progressive Mental Alignment, The Work en The Journey zijn alle geïntegreerd in de unieke holistische aanpak van de Effortless Coach.
 • Jouw eigen vertrouwde methoden en technieken zijn welkom binnen de Effortless Coaching context.
 • Elke coach vindt zijn/haar eigen werkgebied en tariefstelling.
 • Het trainingsprogramma biedt zowel de inhoudelijke als de zakelijke ondergrond voor het succesvol uitoefenen van jouw rol als coach.
 • Jouw eigen kennis en ervaring vormen een belangrijk ingrediënt in je rol als Effortless Coach. Hier bouw je op door.
Open en vrije samenwerking
 • Je bent na opleiding géén afdracht over je inkomsten verschuldigd en nergens toe verplicht. Je certificering als coach is van onbeperkte duur.
 • Je investeert uitsluitend in je opleiding, waarbij je het fascinerende proces van jouw eigen overgang naar moeiteloos leven en werken ervaart. Je komt anders uit het proces dan je erin gaat, ook innerlijk beter toegerust voor je taak.
 • Je leert hoe je anderen kunt helpen hun diepgewortelde obstakels te overwinnen en de principes van moeiteloos leven toe te passen, met blijvend resultaat.
 • Je leert hoe je als Effortless Coach zonder commerciële inspanning moeiteloos de juiste cliënten aantrekt, juist in deze tijd waarin traditionele middelen niet goed meer werken.
 • Je cliënten bestaan uit particulieren, zelfstandigen en werknemers, je bepaalt je eigen specialisatie overeenkomstig jouw omstandigheden, expertise en affiniteit.
 • Na opleiding en certificering maak je deel uit van ons professionele netwerk, ondersteund vanuit het Expertisecentrum Effortless Coaching, dat zorg draagt voor Kwaliteit, Arbitrage en Permanente Educatie.
 • Effortless Coaching is bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) geregistreerd onder nummer 170623-VP-031 met 34 PE punten.
 • Bij succesvol verloop word je gecertificeerd Effortless Coach met vermelding op je certificaat van het NOBCO registratienummer van je opleiding.

Profiel

 • Heb je mensen begeleid in zorg of onderwijs?
 •  Wil je na een carrière als manager je kennis en ervaring aanwenden om anderen te helpen in hun persoonlijke groei?
 • Ben je coach en verlang je naar collega's, een vernieuwende aanpak en een toestroom van cliënten uit een nieuwe snel groeiende markt? 
 • Ben je arts, psycholoog of therapeut en wil je  jouw dienstverlening verbreden en nieuwe cliënten bereiken, juist ook buiten het domein van de zorgverzekeraar?
 • Sta je op een kruispunt in je ontwikkeling, verlang je voor jezelf naar meer moeiteloosheid in je persoonlijke en professionele leven?
Dan is Effortless coaching een mooie manier om dat waar te maken en in je eigen inkomen te voorzien, los van een werkgever, mèt inspirerende collega's.

Functie-eisen
HBO+/Academisch niveau. Bij voorkeur werkervaring in mensgerichte functiegebieden als zorg en onderwijs, of functies als coach, counselor, mediator, therapeut, arts, psycholoog, hrm adviseur, manager of leidinggevende.

Je bezit een ondernemersgeest en bovenal de wil om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei. En je verlangt ernaar om actief bezig te zijn en eventueel een (full time of part time) volgeboekte coaching praktijk te hebben.

We verlangen niet dat je persé een coaching praktijk opzet, maar omgekeerd, als dat jouw intentie is ontvang je daarbij de ondersteuning die nodig is om dit succesvol te realiseren.

* * * Kijk voor alle informatie op www.effortlesscoaching.be * * *
 

Aanbod


Bel voor meer informatie met Anton Binnenmars +31 655 570 213
of Pascal Vos +31 650 803 732.
Brugge - Oostende,Vlaams-Brabant,Zuid-Limburg (Sint-Truiden -Tongeren),Roeselare - Tielt,Halle,Oost-Vlaanderen,Limburg,Kortrijk,Veurne - Diksmuide,Brussel,Eeklo,Vilvoorde - Zaventem,Aarschot - Diest,Mechelen - Lier,West-Vlaanderen,Antwerpen & Haven,Tienen,Noord-Limburg (Lommel - Maaseik),Geel - Herentals,Dendermonde,Sint-Niklaas,Turnhout,Asse,Gent,Leuven,Midden-Limburg (Hasselt - Genk),Antwerpen,Aalst,Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Opleiding en training
 • Sector: Onderwijs en Vorming
 • Vlaanderen
 • Brussel
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Zelfstandige
 • Deeltijds of voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleiding en training' jobs in Brugge - Oostende, Vlaams-Brabant, Zuid-Limburg (Sint-Truiden -Tongeren), Roeselare - Tielt, Halle, Oost-Vlaanderen, Limburg, Kortrijk, Veurne - Diksmuide, Brussel, Eeklo, Vilvoorde - Zaventem, Aarschot - Diest, Mechelen - Lier, West-Vlaanderen, Antwerpen & Haven, Tienen, Noord-Limburg (Lommel - Maaseik), Geel - Herentals, Dendermonde, Sint-Niklaas, Turnhout, Asse, Gent, Leuven, Midden-Limburg (Hasselt - Genk), Antwerpen, Aalst, Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.