Terug naar zoekresultaten
AXA Bank

Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen

AXA Bank | Regio Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

AXA Bank is een challenger op de Belgische bankenmarkt met een eenvoudig en transparant aanbod voor particulieren en zelfstandige ondernemers. Zij kiezen resoluut voor een focus op spaar- en investeringsproducten (6e in de Belgische markt) en woonkredieten (5e in de Belgische markt) en bieden hun klanten gebruiksvriendelijke online tools. Voor het waarmaken van hun slogan “AXA Bank – de bank steeds dicht bij u” kunnen ze rekenen op een netwerk van meer dan 700 lokaal sterk verankerde, zelfstandige AXA bankagenten.
Omwille van de hoge anciënniteit in het bankkantorennet, zijn zij in de regio Antwerpen voor meerdere agentschappen op zoek naar een:

Zelfstandig bankagent
 

Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen

Functieomschrijving

Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum.  
Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.
 

Profiel

  • Je bent een ondernemer in hart en nieren. Je hebt een commerciële visie die jou toelaat om een bestaand agentschap verder uit te bouwen en het cliëntennetwerk verder te doen groeien.
  • Je bent gepassioneerd door de bank en financiële producten. Je kijkt ernaar uit om in je eigen regio een stempel te drukken en het verschil te maken als bankier.
  • Je ziet het als een uitdaging om mee je schouders te zetten onder de verdere ontwikkeling van de moderne, digitale en klantvriendelijke bank die AXA is. Je bent een echte ambassadeur.
  • Je bent naast een entrepreneur ook een people manager die een team weet te coachen, te motiveren en te versterken.

Aanbod

Als zelfstandig agent kan je vanaf het begin rekenen op commerciële, administratieve, juridische en financiële ondersteuning. Met een team van specialisten heeft AXA bank de expertise in huis om jou bij te staan tijdens elke stap.
Dankzij een ruim gamma aan opleidingen, afgestemd op jouw behoeften, houden zij jou steeds up-to-date. Als sterke partner zorgt AXA bank ervoor dat je blijft meegroeien en evolueren. 
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kantoorhouder' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.