Terug naar zoekresultaten

Zager - dag - regio Gent

452104361

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 53 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Zager - dag - regio Gent

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, actief in machinebouw, zijn wij op zoek naar een zager. Je komt terecht in een team van 4 zagers. Je taken bestaan uit het zagen van stukken uit staal of kunststof. Dit zal je doen op basis van een plan. Daarnaast sta je ook in voor de stockage van het staal. Je werkt in een 38 uren week (7u-15u30 of 8u-16u30). Op vrijdag wordt er 2 uur vroeger gestopt.

Profiel

Je beschikt over een technisch diploma. Schoolverlaters kunnen ook zeker en vast in aanmerking komen. Het kunnen lezen van technische plannen is een must. Daarnaast kan je precies en zelfstandig werken.

Aanbod

Onze klant biedt je een boeiende en afwisselende job aan. Je komt terecht in een kleine KMO waar collegialiteit centraal staat. Naast extra opleidingen, krijg je een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extra legale voordelen (maaltijdcheques). Na een positieve interim-periode wordt er overgegaan naar een vast contract, maar de mogelijkheid van onmiddellijk een vast contract is zeker bespreekbaar. Tijdens het kennismakend gesprek zal je een goed zicht krijgen op de firma. Er is een collectieve sluiting, in de laatste twee weken van juli en de eerste week van augustus. Er bestaat ook een mogelijkheid om verlofdagen naar eigen keuze in te plannen. Je krijgt de kans om mee te groeien in het bedrijf.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Materiaalkunde' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.