Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 42

Volgende

YP Sales Manager

Manpower | Waregem | Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be


Wij zoeken (m/v)

Young Potential Sales Manager
onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een grote producent van binnen- en buitenbouw producten, zoekt een young potential Sales Manager, voor hun nieuwe start-up.

Hun dochterbedrijf lanceert een innovatief concept om thuisleveringen te vereenvoudigen. Ondersteund met de marketing en sales support van het moederbedrijf, willen ze dit product op de kaart zetten en hiervoor zoeken ze jou!

Eerst relevante ervaring in Sales? Zin in Business development? Bouwtechnische interesse? Goesting om mee te bouwen aan iets groots? Deze job is misschien iets voor jou!

YP Sales Manager

FunctieomschrijvingAls Young potential Sales manager help je mee de visie en missie van de start-up te vertalen in de praktijk. Je gaat in eerste instantie op bezoek bij architecten, projectontwikkelaars en andere relevante klanten binnen de Belgische markt. Een groot deel van deze potentiële partners werken reeds goed samen met het moederbedrijf, maar daarnaast doe je gericht aan business development.

In dialoog met klanten leg je het concept uit en tracht je een lange termijn relatie op te starten. Je stimuleert de verkoop stap voor stap en tracht van deze start-up een succes te maken.

Samen met het management denk je na over de mogelijkheden en de toekomst van het product. Na een inloop periode op de Belgische markt, zullen ook buitenlandse markten bewandeld worden.

Profiel


Je hebt een masterdiploma (TEW, Handelswetenschappen) en kan een eerste relevante sales ervaring voorleggen. Ervaring of kennis van de bouwwereld is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Technische affiniteit, daarentegen, is een must. Verder ben je analytisch ingesteld en denk je graag mee op strategisch niveau. Je bent een echte hunter en haalt voldoening uit business development. Je bent bovendien flexibel ingesteld en kan autonoom werken.
Je bent een commercieel talent en spreekt bovendien vlot Nederlands, Engels en Frans.

AanbodAanbod

We bieden jou een job aan met veel variatie, verantwoordelijkheid en autonomie. Je wordt verwelkomt in een warm en aantrekkelijk dochterbedrijf met doorgroeikansen. Je kunt je verwachten aan een functie waar je commerciële aanleg, je goesting om te prospecteren en klantgerichtheid optimaal benut worden. Dit alles is aangevuld met een competitief loon, een wagen en een heel wat extra legale voordelen.


Reactie

Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
Discretie verzekerd!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656610

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.