Terug naar zoekresultaten

1 van 8

Volgende
Ucare

Young Potential Supply Chain

Ucare | Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Gudrun Commercial NV is een fabrikant van premium pralines en - truffels met een omzet van 50 miljoen Euro. Wij hebben een internationale klantenportefeuille en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten op maat van de klant.

Het bedrijf bestaat uit 3 Business Units (BU). De BU B2B2C is wereldwijd gespecialiseerd in totaal oplossingen voor de premium private label Retail klanten. De BU B2B focust zich op gepersonaliseerde corporate gifting en heeft een belangrijke positie in West- en Oost Europa. De BU B2C, met eveneens een belangrijke positie in Oost- en West-Europa, is gespecialiseerd in marketing en verkoop van premium gifting concepten aan de eindconsument via het internet.

Binnen ons Supply Chain Departement zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Young Potential Supply Chain

Functieomschrijving

Als Young Potential zal je onze logistieke werking on the job ontdekken. Je start in onze magazijnen in de productiesite te Lier waar je de operationele en administratieve werking zal ondersteunen. Je leert zo de flow, het ERP pakket en belangrijke punten kennen. Ondertussen kom je ook in contact met verschillende aspecten van onze firma en kunnen we een volgende stap in je carrière bepalen. Mogelijks gaat je voorkeur uit naar lange termijnplanning, systeemtechnische functies, projecten, data management of misschien wens je operationeler aan de slag te gaan. We willen samen met u deze mogelijkheden bekijken.

Profiel

Wij zijn op zoek naar iemand met een master met specialisatie in economie of logistiek. Een eerste werkervaring is geen noodzaak. Deze opportuniteit is enkel interessant voor mensen die leergierig zijn en die bewust kiezen om een stevige basis te leggen voor hun verdere carrière. De ideale kandidaat is gedreven, communicatief, analytisch en resultaatgericht. We zoeken iemand met potentieel om zijn of haar carrière verder te ontwikkelen samen met ons groeiend bedrijf.

Aanbod

Wie bieden je een uitdagende kans in een dynamisch sterk groeiend bedrijf waar de klant centraal staat en waar jouw inzet en input gewaardeerd worden. We hechten veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling en bieden uitgebreide mogelijkheden.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.