Terug naar zoekresultaten

YOUNG POTENTIAL SALES TRAINEESHIP

* Sales management traineeship
* Marktleider technische sector
* Regio Kempen

Via Hays

Staat 5 dagen op Jobat.be

Voor een klant, die wereldwijd leider is in ontwerp, productie en verkoop van technische producten en diensten voor de bouwindustrie, is Hays momenteel op zoek naar High Potentials om in te stappen in een betaald sales management traineeship voor de Kempische regio.

YOUNG POTENTIAL SALES TRAINEESHIP

Functieomschrijving

Na een boeiende en intense opleiding word je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille in regio Kempen. Hier ligt je focus vooral op het genereren van nieuwe business en advies geven met als doel de verkoop te optimaliseren. Je bent een 'trusted advisor' die door een correcte behoefteanalyse gaat inspelen op de noden van de klant. Door je commerciële skills doe je op een naturelle manier aan up- en cross-selling. Verder ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen en stimuleer je het teamwork. Naast het commerciële sta je ook in voor de administratieve opvolging en rapporteer je aan de Area Sales Manager.


Profiel

De ideale kandidaat heeft idealiter een masterdiploma en uitstekende commercial skills die hij of zij kan uitspelen in dit sales management traineeship in de Kempen. De kandidaat die we zoeken heeft affiniteit met het technische, is hands-on, communicatief en sterk in onderhandelen. Voor dit traineeship zijn ook sterke analytische skills vereist om het prospectieplan juist in kaart te brengen. Ervaring is geen must, maar een eerste ervaring in een commerciële buitendienstfunctie is uiteraard een plus. Ten slotte ben je vlot in het Nederlands en Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf waar er op korte termijn mogelijkheden zijn om door te groeien, nationaal én internationaal. Onze klant investeert constant in personeel en je zal ook continu technische en commerciële opleidingen krijgen, waarbij ook rekening wordt gehouden met je ontwikkelingsmogelijkheden en ambities. Verder ontvang je een aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Voor dit sales management traineeship in de Kempen zijn we op zoek naar de teamleader van morgen. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan snel online!

Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Geel - Herentals
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.