Terug naar zoekresultaten

YOUNG POTENTIAL FINANCE M/V

Manpower | De Panne | Interim, Voltijds


Ik ben Liesbeth en heb ruim 14 jaar ervaring bij Manpower Office People in selectie en recrutering van bedienden. Graag ga ik samen met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging volgens jouw kennis, motivatie en wensen. Ik begeleid jou bij de volgende stap in jouw carrière door het leggen van connecties tussen jou en verschillende bedrijven zodat jij de juiste keuze kan maken voor jouw toekomstige loopbaan.

Momenteel ben ik op zoek voor een klant in De Panne naar een YOUNG POTENTIAL FINANCE M/V

YOUNG POTENTIAL FINANCE M/V

Functieomschrijving


Als YOUNG POTENTIAL FINANCE ben jij de enthousiaste starter binnen ons gedreven Finance team. Samen met het team Accounting en Controlling ben je een proactieve business partner voor onze parkengroep. Je rapporteert aan de Finance manager. Je staat in voor verschillende financiële analyses van de parken en detecteert hierbij mogelijke variaties. Hierbij maak je de nodige kritische reflecties op. Je informeert, adviseert en stelt je kritisch op ten aanzien van de bedrijfsvoering in de verschillende parken. Je volgt nieuwe investeringsprojecten op vanuit jouw financiële visie.

Profiel


Bij voorkeur ben je in het bezit van een Master diploma TEW, Handelsingenieur of Handelswetenschappen. Een eerste ervaring kan een pluspunt zijn, maar schoolverlaters worden ook absoluut aangemoedigd zich kandidaat te stellen. Je bent flexibel, hebt een analytische mindset en werkt graag gefocust aan een project. Je zet graag je tanden in allerhande nieuwe financiële projecten en werkt deze van A tot Z uit. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken. Bij voorkeur heb je reeds kennis van SAP en spreek je een aardig mondje Frans en/of Duits. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels.

Aanbod


Onze klant biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s.
Contract van bepaalde duur en een salaris conform de wettelijke barema's met extralegale voordelen (gratis treinabonnement, maaltijdcheques).
Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang en kortingen verschaft.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer snel via www.mymanpower.be of contacteer Liesbeth: office.brugge@manpower.be / 050301080Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Veurne

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Veurne meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.