Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 32

Volgende

Young potential Accountmanager Voedingsvezels

Manpower | Sint-Niklaas | Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be


Wij zoeken (m/v)

Young potential Accountmanager Voedingsvezels
onder een vast bediendecontract
Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.


Onze klant, een internationale producent van natuur- en voedingsvezels , breidt hun team uit. Gesteund op het toenemende succes, zijn ze op zoek naar een accountmanager die zich richt op de Voedingsindustrie in de Benelux

Biochemische of biomedische achtergrond? Commercieel aangelegd? Ambitie voor sales? Autonoom? Deze job is wellicht iets voor jou!

Young potential Accountmanager Voedingsvezels

Functieomschrijving


Als Young Potential Accountmanager word je opgeleid om een portefeuille aan klanten op te bouwen en te onderhouden. Deze klanten zijn voornamelijk actief in de voedingsindustrie en zijn verspreid over de Benelux.

Je gaat in dialoog met de klant en zoekt mee naar oplossingen over hoe jouw voedingsvezels optimaal tot hun recht komen in de productie. Jouw kennis van biochemische processen komt hier optimaal tot zijn recht en als expert in zake weet je gepast advies te verlenen. Al doende haal je projecten binnen om vervolgens op te volgen en af te ronden. Je focust steeds op lange termijn relaties.

Je bent volledig autonoom in je job en bent waakzaam voor tendensen en verbeteringen. Maandelijks stel je een actieplan op om de verkoopresultaten op te krikken.

Je rapporteert twee wekelijks aan de sales manager.

Profiel


Je hebt een master in chemie, biologie, biochemie, voeding of gerelateerd. Voor deze functie zijn we specifiek op zoek naar een junior profiel met maximum 5 jaar ervaring. Medior en senior profielen komen niet in aanmerking.

Kennis van de voedingsindustrie wordt gezien als een troef. Verder ben je bereid om je te verdiepen in de voedingstechnologie en voedingsvezels.

Als persoon ben je extravert en kun je zelfstandig aan de slag. Je houdt ervan om probleemgericht aan de slag te gaan en streeft steeds naar de beste uitkomst. Je bent eveneens dynamisch ingesteld en beschik je over voldoende commerciële flair.

Een goede kennis van het Nederlands en Frans is essentieel.

Aanbod


We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel verantwoordelijkheid, in een internationale firma. Je komt terecht in een succesvol en warm team met familiaal karakter. Je mag je verwachten een uitgebreide opleiding, doorgroeimogelijkheden alsook aan een job waar je commerciële aanleg optimaal wordt benut.

Dit alles wordt aangevuld met een competitief loon, een bedrijfswagen, een laptop, maaltijdscheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering.

Reactie
Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen! Discretie verzekerd!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7673648

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.