Terug naar zoekresultaten

Young Potential Account manager Food

Manpower | Gent | Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren


Wij zoeken (m/v)

Young potential Account Manager
onder een vast bediendecontract
Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.


Net afgestudeerd? Heb je overtuigingskracht? Ben je klantgericht en heb je een passie voor sales? Dan is deze job misschien iets voor jou!
Onze klant, een gevestigde naam binnen de vleeswaren, zoekt een young potential om hun salesafdeling te versterken. Binnen hun warm team, word je de nieuwe Account manager

Young Potential Account manager Food

Functieomschrijving


Na een grondige opleidingsperiode word je als Account Manager verantwoordelijk voor het onderhouden van een klantenportefeuille binnen Oost-Vlaanderen. Je gaat dagelijks op bezoek bij partners en informeert hen over het nieuwe en huidige assortiment. Je gaat constructief in dialoog met de klant en je weet hen te overtuigen van de kwaliteit van jouw product. Als Account Manager ga je eveneens op zoek naar nieuwe mogelijkheden bij zelfstandige slagers en supermarkten. Je hebt bovendien oog voor marktevoluties en je reageert op signalen van de klant. Het uiteindelijke doel is om het marktaandeel en de verkoop op te krikken.

Profiel


Je bent een young potential die nog maar weinig stappen heeft gezet in de arbeidsmarkt. Je hebt een masterdiploma en je voelt je aangetrokken tot sales. Je bent een gedreven en zelfstandig persoon die bereid is om te leren. Doelstellingen schrikken jou niet af, integendeel, je wilt elke dag resultaten halen. Als young potential beschik je eveneens over 21st century skills: je kunt goed overweg met multimedia en beheerst vlot de Microsoft Office applicaties (Word, Excel). Daarnaast beheers je het Nederlands perfect en heb je een basiskennis Frans.

Aanbod


We bieden jou een zeer gevarieerde job aan met veel autonomie en flexibiliteit. Je wordt verwelkomt in een warm bedrijf dat investeert in jonge werknemers. Je mag je verwachten aan een uitgebreide opleiding en voldoende ondersteuning tijdens de job. Je krijgt onmiddellijk een contract van onbepaalde duur. Dit alles wordt aangevuld met een competitieve verloning, een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.


Reactie
Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656511

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Gent (standplaats)
  • Alle vacatures via Manpower

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.