Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 49

Volgende
UNILIN

YOUNG GRADUATE WITH PASSION FOR TECHNICS

Wielsbeke

UNILIN | Wielsbeke | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken QuickStep en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4900 medewerkers en haalde in 2015 een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. 
 
Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen van haar succes. Investeringen in infrastructuur en in mensen kenmerken de UNILINbedrijfscultuur. De hoofdzetel van UNILIN is gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. 
 
We zijn op zoek naar smart talent (Bachelors of Masters die net starten of met een eerste werkervaring) om de basis van de toekomst te creëren. Elk jaar rekruteren we jong talent en voorzien we hen met de mogelijkheid om verder te ontwikkelen samen met onze organisatie. We zijn op zoek naar teamplayers die verder willen bouwen aan ons succesverhaal. 

YOUNG GRADUATE WITH PASSION FOR TECHNICS

Functieomschrijving

Als Young Graduate with passion for Technics zijn er verschillende mogelijkheden:  
 • Production Engineer: als Production Engineer zal je people management combineren met technische skills. Je lost enerzijds acute problemen binnen productie op, anderzijds wordt er van jou verwacht dat je lange termijn oplossingen aanbrengt die een structurele verbetering in de productieprocessen met zich meebrengen. Je initieert en implementeert dan ook fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken. Je werkt projecten uit van zowel technische als organisatorische aard en staat in voor de implementatie ervan binnen de productieafdeling, om zo onder andere rendementsverhogingen, optimalisaties in logistiek en productieplanning te bewerkstelligen. Daarnaast sta je in om samen met je team de vooropgestelde KPI’s te realiseren op vlak van rendement, volumes en kwaliteit. Je zorgt ten allen tijde voor een effectieve communicatie en optimale samenwerking. In deze job kom je in contact met verschillende departementen zoals verkoop, aankoop, technische dienst, … Je communiceert dan ook frequent met de betrokken partijen over de voortgang van jouw projecten.
   
 • Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor de opvolging, het onderhoud en de optimalisatie van productieprocessen en installaties en formuleer je binnen jouw project procesverbeteringen die je volledig uitwerkt. Daarvoor zal je dus analyses op de processen moeten uitvoeren en installaties gaan testen om na te gaan of het aan de vooraf bepaalde eisen voldoet. Je stelt van daaruit verbetervoorstellen voor en je werkt implementatieplannen uit. Jouw projecten volg je steeds op van A-Z. Je zal een (groot) deel van je tijd aan de machine aanwezig zijn om testen te begeleiden, machines in te stellen, parameters te zoeken en de lopende productie te ondersteunen. 
   
 • Technical Engineer: als Technical Engineer ben je de bewegende kracht achter de analyse van technische bottlenecks en issues. Je zal de lead nemen in de implementatie van optimalisaties van onderhoudstechnieken op verschillende machines. Je bent de expert wat betreft verschillende specifieke technologieën en processen voor de toegewezen productiesystemen.
   
 • (International) Production Leader: als (International) Production Leader zal je people management combineren met technische skills. Je staat in voor de aansturing, coaching, evaluatie en ontwikkeling van een team van operatoren en productiemedewerkers en zorgt voor een efficiënte werkorganisatie, bewaakt wissels en doorlooptijden. Je initieert en implementeert fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken en de output te verbeteren. Daarnaast sta je in om samen met je team de vooropgestelde KPI’s te realiseren op vlak van rendement, volumes en kwaliteit. Je zorgt ten allen tijde voor een effectieve communicatie en optimale samenwerking. Na verloop van tijd kan je uitgestuurd worden om op andere sites dezelfde processen te gaan implementeren. 

Profiel

 • Je hebt een Master Ingenieurswetenschappen (Industrieel, Burgerlijk, Bio-, … Ingenieur; optie Elektromechanica, Mechanisch, Automatisatie, Productietechnologie, Chemie …).
 • Je bent een gemotiveerd en dynamisch ingenieur die op zoek is naar een hoogtechnologische werkomgeving.
 • Je hebt een ondernemende persoonlijkheid en bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent innovatief, creatief, analytisch en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen. 
 • Je bent in staat om een productieomgeving met het nodige helikopterzicht te evalueren.
 • Jouw hands-on mentaliteit is een pluspunt.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een nice to have.  

Aanbod

UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Heb je interesse? Neem contact op met Marie Wieleman, Talent Acquisition Specialist, +32 56 67 53 14 of solliciteer online via onze jobsite: www.jobs.unilin.com.  

Interesse?

Heb je interesse? Neem contact op met Marie Wieleman, Talent Acquisition Specialist, +32 56 67 53 14 of solliciteer online via onze jobsite: www.jobs.unilin.com.  
 
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Verantwoordelijke productieproces
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Wielsbeke (standplaats)
 • Alle vacatures bij Unilin

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.