Terug naar zoekresultaten
TUI

Yield Manager

Bij TUI | Oostende | Onbepaalde duur, Voltijds

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Yield Manager

Functieomschrijving

Als yield manager ben je een key analytisch persoon binnen het yield management team. Je zorgt ervoor dat onze omzet gemaximaliseerd wordt dmv on-going analyses van de verkoop, revenue, marges en pricing van de concurrentie. Door die uitgebreide analyse zal jij aanbevelingen doen en implementatie van acties, negotiatie van aangepaste rates bij de hoteliers, met het doel de vooropgestelde bedrijfstargets te behalen en zelfs te overschrijden.  Jouw doelstelling is de optimalisatie van de marge, de bezettingsgraad en ons marktaandeel door het uitvoeren van de juiste acties op gebied van prijsaanpassingen en negotiaties van de rates bij hoteliers.

 • Analyseren, evalueren, voorstellen en implementeren van de overall pricing van het aan jou toegewezen pakket aan bestemmingen.
 • Dagdagelijkse beslissingen nemen over prijsaanpassingen
 • Monitoren en rapporteren van de day-to-day acties
 • On-going analyses concurrentieanalyses en prijsvergelijkingen
 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van risicodragende accommodaties (garanties en deposits)
 • Je hebt contact met externe leveranciers (hoteliers) over extra aanbiedingen en prijsverlagingen
 • Je monitort de marktontwikkelingen
 • In de nabije toekomst zal je mede-verantwoordelijk zijn voor het bepalen van de margestrategie en de initiële prijszetting van jouw bestemmingen

Profiel

Je hebt minstens een bachelor behaald in een economische, toeristische of business opleiding.

Je bent analytisch ingesteld en bent cijfermatig sterk met een logisch inzicht. Daarnaast bezit je ook een commerciële flair.

Je straalt en ademt 'TUI' volledig uit. "Trusted-Unique-Inspiring", het zit in je DNA!

Je bent vlot in zowel Nederlands, Frans als Engels; extra talen zijn een mooie plus.

Initiatief nemen zit in jou, evenals proactiviteit. Je bent flexibel ingesteld waardoor af en toe reizen voor jou geen probleem vormt.

Je bent een teamplayer maar zelfstandig werken lukt perfect.

Aanbod

We bieden jou een job bij de grootste reisorganisatie van Europa met enthousiaste collega's binnen TUI Benelux. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.

Naast een internationale reisorganisatie is TUI ook een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Zo kan je gratis met de trein naar Oostende komen én kan je van ons een fiets krijgen om de 2 km van het station tot aan de hoofdzetel af te leggen. Elke week wordt ook vers fruit voorzien voor iedereen.

Collega’s en sfeer op het werk zijn voor ons ook enorm belangrijk. Daarom voorzien we elke maand aan ‘Happy People Pub’ in onze bistro waar je even kunt bijkletsen met de collega’s met een hapje en een drankje.

TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen. Daarnaast biedt TUI ook een cafetariaplan aan, of je kan je via TUI aansluiten bij een hospitalisatieverzekering, als je dit wenst. Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting. Daarnaast hebben we door contacten ook nog korting op verschillende hotels, vakantieparken en luchthavenparkings. Om hier volop van te genieten, voorziet TUI bovenop de wettelijke verlofdagen elke 4 maanden nog een extra TUI-dag verlof!

Een extra pluspunt aan deze job bij TUI te Oostende is dat het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress!
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij TUI

Alle jobs Sales management

Populaire jobs in Sales management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Sales management
 • Sector: Horeca en Toerisme
 • Oostende (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel management, Sales management' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.