Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 12

Volgende

.NET DEVELOPER

Voor een klant, gevestigd in het hartje van Gent, is Hays IT op zoek naar een C#/.net developer.

Via Web Developper

Staat 26 dagen op Jobat.be

VDK: Bankensector

.NET DEVELOPER

Functieomschrijving

Voor een klant, gevestigd in het hartje van Gent, is Hays IT op zoek naar een C#/.net developer.

* Centrum Gent
* Omgeving in volle expansie
* Van junior tot senior

Als .net developer sta je in voor het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van de programma's. Je ontwikkelt gebruiksvriendelijke en functionele applicaties voor de eindgebruiker in een hoogtechnologische omgeving (3 tier gebaseerd).

In deze job kom je terecht in een stabiel bedrijf in volle expansie. Je kan rekenen op een gemotiveerd team van dynamische medewerkers. Je wordt tewerkgesteld in een moderne IT-omgeving vanuit de hoofdzetel in het centrum van Gent. Hier worden zowel de efficiënte klantentoepassingen als de interne client server, internet en intranettoepassingen 'inhouse' ontwikkeld. Onze klant biedt jou, naast een competitief salarispakket, ook de mogelijkheid om deel te nemen aan opleidingen gedurende je ganse loopbaan.

Ben jij de software developer waar Hays IT naar op zoek is? Neem dan snel contact op met Laura-Emirode Rasemont van Hays IT via 0470/19.40.07 of solliciteer online.

Profiel

Voor deze job zijn we op zoek naar een bachelor of master in IT; ervaring is noodzakelijk. Kennis en/of ervaring met ontwikkelingen in Microsoft Visual Studio, C# .net platform, UML, Sql server en/of webtechnologieën is een grote meerwaarde. Naast deze technische kennis ben je klant- en resultaatgericht. Daarnaast werk je graag nauw samen met je directe collega's om zo tot een optimaal delen van kennis en ervaring te komen.

Aanbod

Onze klant biedt jou, naast een competitief salarispakket, ook de mogelijkheid om deel te nemen aan opleidingen gedurende je ganse loopbaan.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.