Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 19

Volgende
TUI

.Net Developer

Bij TUI | Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

.Net Developer

Functieomschrijving

Als .NET developer ben je werkzaam voor het nieuw op te bouwen finance development team binnen de afdeling Application Delivery. We zoeken een collega die samen met ons bouwt aan uitdagende projecten. Jouw taken omvatten volgende zaken:

 • Code en application design patterns hebben geen geheimen voor je én je hebt voldoende inzicht in architectuur om ook met onze interne architecten te kunnen sparren
 • Kwalitatieve code (testbaar, leesbaar en te reviewen) schrijven is je drijfveer, ook zorg je dat de code voldoet aan de opgelegde coding standards
 • Je bezorgt jouw collega's van het finance developmentteam feedback ivm hun code, maar kan zelf ook goed met feedback omgaan
 • Je schrijft testen uit en test ook het werk van jouw collega's
 • Je werkt mee binnen het Scrum-verhaal

Profiel

Are you the smile we need?

 

Je hebt meerdere jaren ervaring met het agile ontwikkelen van REST api’s en applicaties (back-end, front-end, databases, no-sql) in ASP.NET MVC/WebAPI, .NET Core, C# en javascript. Kennis van SPA’s is een plus.

De afkortingen TDD, DDD en SOLID komen spontaan bij je op bij een potje Scrabble en je draagt ze hoog in het vaandel

Version control systemen zijn je niet vreemd (GIT,TFS)

Enige ervaring met een bus zoals ActiveMQ en NServiceBus  zijn een serieuze plus en zorgen ervoor dat je bovenaan ons lijstje komt te staan

De TUI waarden “Trusted – Unique – Inspiring” zitten in jouw DNA.

Je bent communicatief aangelegd en spreekt vlot Nederlands en Engels (kennis Frans is een plus).

Je bent bereid om je, indien nodig, af en toe te verplaatsen.

Aanbod

Already smiling? There is still more for you!

 

We bieden jou een baan bij het grootste reisbedrijf van Europa met slimme en enthousiaste ICT collega's binnen TUI Benelux én daarnaast ook de mogelijkheid om samen te werken met Europese collega's in jouw vakgebied. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten. TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen.

Collega’s en sfeer op het werk zijn voor ons ook enorm belangrijk. Daarom voorzien we elke maand aan ‘Happy People Pub’ in onze bistro waar je even kunt bijkletsen met de collega’s met een hapje en een drankje. Het Development team heeft ook toffe teambuilding activiteiten (Wipeout, Escape Room, ...)  maar niet alleen dat! Ook organiseert TUI Hackatons en kun je werk en privé beter combineren door glijdende uren.

Daarnaast biedt TUI ook een cafetariaplan aan. Ook kun je via TUI aansluiten bij een hospitalisatieverzekering, als je dit zelf wenst. Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting. Daarnaast hebben we door contacten ook nog korting op verschillende hotels, vakantieparken en luchthavenparkings. Om hier volop van te genieten, voorziet TUI bovenop de wettelijke verlofdagen elke 4 maanden nog een extra TUI dag verlof!

Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact met iemand die in het team werkt!

Interesse?

Interesse? Solliciteren kan via https://corporate.tui.be/nl/jobs/ict/2024151?utm_medium=vacatureplaatsing&utm_source=Jobat&utm_campaign=Netdev
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Application development
 • Sector: Horeca en Toerisme
 • Zaventem (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Frans, Engels, Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.