Terug naar zoekresultaten

.NET DEVELOPER

292383628

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

.NET DEVELOPER

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega's fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

Profiel

.NET, webtechnologie en SQL-server zijn jouw speelgrond, waar je al een aantal jaren ervaring in hebt. Daarnaast is kennis van ASP.NET, MVC, HTML en CSS een pluspunt. Ook ervaring met Knockoutjs, git en t-SQL zijn extra troeven. Affiniteit met hardware, internettoepassingen en agile methodiek vormen een meerwaarde voor deze functie. Verder omschrijf je jezelf als leergierig en nauwkeurig, iemand die hoge kwaliteitseisen aan zichzelf durft stellen.

Aanbod

Onze klant is een jonge, financieel gezond en dynamisch bedrijf in constante groei. Je komt terecht in een hecht agile team met een aangename werksfeer waar je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Verder biedt dit bedrijf een eerlijke verloning.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Kortrijk IT

Alle jobs Application development

Populaire jobs in Application development:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.