Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 5

Volgende

WOONCONSULENT / KLANTENBEGELEIDER

* Bachelor Bouw / master Bouwkunde (of gelijkwaardig door ervaring)
* Kennis Officepakket: Word/Excel

* Technisch + commercieel

Via Hays NV

Staat 15 dagen op Jobat.be

Hays Construction Kortrijk is op zoek naar een klantenbegeleider met sterke sociale en commerciële skills. Deze gerenommeerde bouwpromotor heeft een sterk personeelsbeleid waarbij opleiding en vorming zeer belangrijk zijn. Je krijgt onmiddellijk een vast contract en een interessante verloning.

WOONCONSULENT / KLANTENBEGELEIDER

Functieomschrijving

Als klantenbegeleider sta je in voor het bespreken van de uitvoeringsplannen met de klant. Hierbij komt dat je hen volledig gaat ondersteunen en begeleiden in hun materiaalkeuze en in het verdere bouwproces. Vervolgens verwerk je alle verkregen info in een duidelijk dossier voor het studiebureau en voor de offerteverwerking. Van zodra het project verkocht is, ben je als woonconsulent de interne contactpersoon voor de klant, dit tot en met de voorlopige oplevering. Tot slot ben je verantwoordelijk voor alle bijkomende bouwadministratieve taken.

Profiel

Hays Construction Kortrijk is op zoek naar een bachelor / master Bouwkunde of iemand met bouwkundig inzicht door ervaring. Je bent klantvriendelijk + commercieel ingesteld en kan zelfstandig werken. Je kan klanten in het Frans en in het Nederlands begeleiden zonder problemen. Je hebt kennis van het Officepakket en kan vlot overweg met de pc. Tot slot functioneer je graag en goed in teamverband.

Aanbod


Dit gerenommeerd familiebedrijf zit in een sterke groeifase. Je komt terecht in een hecht en enthousiast team. De firma biedt je voldoende ondersteuning bij opstart en men voorziet een grondige opleiding. Bij deze verantwoordelijke job komt een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, aangepast aan jouw ervaring en opleiding.

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature van woonconsulent / klantenbegeleider? Neem dan contact op met Marie De Keukeleere van Hays Construction Kortrijk: solliciteer online of bel op het nummer 0470/ 99 09 12.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Binnenhuisarchitect
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Kortrijk
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Binnenhuisarchitect' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.