Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 14

Volgende
Action

Winkelverantwoordelijke regio Vilvoorde-Steenokkerzeel

Action | Vilvoorde - Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Winkelverantwoordelijke

Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment!

#Opleidingstraject   #Leukewerksfeer   #Werkzekerheid

Winkelverantwoordelijke regio Vilvoorde-Steenokkerzeel

Functieomschrijving

Als Winkelverantwoordelijke bij Action geef je leiding aan een team in één van onze filialen.  Samen zorgen jullie  elke dag voor de commerciële uitstraling van de winkel. 

Naast de commerciële opvolging controleer je dagelijks de voorraad en bestelt de nodige goederen. Rekening houdend met onze 150 nieuwe artikelen per week, streef je constant naar een optimale winkel- en schapindeling.  Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling en opvolging van de financiële procedures en transacties. De regioverantwoordelijke komt regelmatig langs om met jou de resultaten te bespreken en de nodige ondersteuning te bieden.

Verder stel je de personeelsplanning op en coördineer je de taken in de winkel.  Je verdeelt deze taken onder het team, je volgt de medewerkers op en stuurt hen bij waar nodig. Als leidinggevende fungeer je eveneens als coach om je team tot een hoger niveau te tillen.   Je bent zelf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers , alle binnenkomende sollicitaties verwerk je zelf en je voert zelf gesprekken met de potentiële medewerkers. Eens in dienst geef je op regelmatige basis een terugkoppeling over  het functioneren van deze medewerkers en voorzie je 2 maal per jaar een officieel beoordelingsmoment.   Aan afwisseling en uitdaging dus geen gebrek. 

Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen en helpt waar nodig.  Verantwoordelijkheid bij Action staat voor zelf het goede voorbeeld geven. 

Natuurlijk voorzien wij een intensief opleidingstraject om jou helemaal klaar voor te stomen voor deze rol binnen Action.  We leren jou alle kneepjes van het vak zodat je met een brede basis verder kan ontwikkelen. Dankzij onze Action Academy word je een echte Action leidinggevende.

Profiel

Het Action DNA

Jouw aanstekelijk enthousiasme, bruisende energie en klantvriendelijke houding zijn een mooie aanvulling op jouw recente ervaring in een leidinggevende functie binnen retail.  Je houdt van mensen om je heen en werkt graag samen met een diverse groep van collega’s.   Je bent steeds stipt op tijd en men kan steevast op jou rekenen. Daarnaast volg je onze procedures om jouw job veilig en correct uit te voeren.  

Je maakt zelf het uurrooster op waarbij je ook jezelf flexibel weet in te plannen tussen 6 en 20u. 

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.