Terug naar zoekresultaten
Albert Heijn – Peeters-Govers

Winkelmanager

Via Albert Heijn – Peeters-Govers

Staat 16 dagen op Jobat.be

Groep Peeters-Govers is al meerdere decennia succesvol in retail en FMCG. Als grootste, familiale franchisenemer van Albert Heijn, bouwden we naam en faam op in de retailmarkt. Doorheen de jaren kenden we een gestage, structurele groei. Recentelijk openden we ons nieuwe filiaal in Wemmel. Dit brengt onze teller op 5 succesvolle winkels. Om onze ambitie verder kracht bij te zetten, openen we in 2018 nog Albert Heijn-vestigingen, o.a. in Zaventem en Ternat.
Uiteraard zijn onze successen enkel mogelijk dankzij de inzet en daadkracht van onze medewerkers. Zij krijgen bij ons alle kansen om hun loopbaan uit te bouwen en samen met ons te groeien. Wij verwelkomen dan ook graag nieuwe collega’s met ambitie die mee hun schouders willen zetten onder ons verhaal.
Voor de opening van de nieuwe vestiging in Zaventem en in de regio Antwerpen kijken we dan ook uit naar een gedreven (m/v) Winkelmanager.

Winkelmanager

Functieomschrijving

Je bouwt het nieuwe filiaal uit tot een succesverhaal! Door jouw inzet en enthousiaste leiding creëer je een optimale werksfeer en motiveer je een team van een 50-tal medewerkers. Uiteraard bewaak je de positieve evolutie van omzet, productiviteit, enz. en het naleven van de procedures. Kwaliteit en service zijn hierbij cruciaal. Je laat de nieuwe winkel dan ook op dit vlak uitgroeien tot een referentie. Jouw initiatieven en proactieve acties zijn de echte sleutels tot het succes. Je zorgt voor een positieve integratie van de winkel in de lokale omgeving en creëert een sterke klantgerichte winkelcultuur met een passende ‘in het oog springende’ uitstraling. Je rapporteert rechtstreeks aan de Winkeldirecteur België.

Profiel

Word jij één van onze sterkhouders?
Je bent gedreven om mee je schouders te zetten onder de uitbouw van een nieuw winkelpunt en zo uit te groeien tot een boegbeeld van de organisatie. Jouw klantgerichtheid en commercieel enthousiasme werken aanstekelijk. Ervaring in een soortgelijke functie in retail, FMCG of een grotere horeca-organisatie is een must en combineer je met een bachelor/master-niveau. Je hebt zin voor initiatief en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent hands-on, een natuurlijke leider, flexibel en administratief vaardig.

Aanbod

Wat mag je verwachten?
Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze familiale groep waar men vertrouwen heeft in je kunnen. Je kan rekenen op een sterke teamgeest en waardering voor je inbreng en initiatief. Hierdoor krijg je dan ook de kans om mee uit te groeien tot het gezicht van een sterk merk. Uiteraard kan je rekenen op een competitief verloningspakket met firmawagen.
Antwerpen,Vlaams-Brabant,Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Store management
  • Sector: Distributie en Retail
  • Antwerpen
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.