Terug naar zoekresultaten
Stad Hasselt

Wijkwerker

Dienst wijkmanagement

Bij Stad Hasselt

Het betreft een oproep tot kandidaten voor het aanleggen van een contractuele wervingsreserve die geldig blijft voor een duurtijd van 2 jaar. Op korte termijn is het de bedoeling van het bestuur om één functie in te vullen binnen de afdeling samenleving voor onbepaalde duur.

Wijkwerker

Functieomschrijving

 

 PLAATS IN HET ORGANOGRAM: 

Als wijkwerker rapporteer je aan de hoofdcoördinator van de dienst Wijkmanagement en het afdelingshoofdhoofd van de afdeling Samenleving. 

HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE: 

Als wijkwerker bestaat je opdracht erin om de leefbaarheid en de sociale cohesie in de Hasseltse wijken en regio’s te bevorderen. Je verhoogt de bewonersparticipatie en je bouwt sterke netwerken uit op alle niveaus (bewoners, organisaties, stadsdiensten en bestuur). Je werkt actieplannen uit op maat van de gedetecteerde behoeftes en je weet je bevindingen om te zetten in onderbouwde beleidsadviezen. 

In de functie van ontwikkelingen binnen de organisatie, kan het takenpakket van de wijkwerker evolueren naar een regiefunctie voor een bepaalde regio of wijk.

Profiel

 

- een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie, dit moet blijken uit een uittreksel van het strafregister; 

- de burgerlijke en politieke rechten hebben; 

- medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving over het welzijn van de werknemers op het werk; 

- bachelor diploma of diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs, bij voorkeur in een sociale richting. Dit diploma moet je behalen in het Nederlands. Anders is het vereist dat je geslaagd bent op een taalexamen op het niveau van de functie die je afgelegd hebt bij Selor. De kandidaten die een buitenlands diploma behaalden dienen een gelijkwaardigheidserkenning met een Belgisch diploma voor te leggen (meer informatie: www.naricvlaanderen.be); 

- slagen in selectieproeven die bestaan uit een schriftelijke proef (100 punten), een mondelinge proef (100 punten) en een psychotechnische proef (gunstig of ongunstig). Enkel de kandidaten die 50% behalen op een proef worden uitgenodigd voor de volgende proef. Om te slagen moeten de kandidaten minstens 50% behalen op elke proef en een gunstig advies verkrijgen in de psychotechnische proef. 

- De eerste proef vindt onder voorbehoud plaats op dinsdag 3 juli 2018. 


 

Aanbod

- een boeiende en gevarieerde job; 

- de mogelijkheid tot vorming; 

- een contract van onbepaalde duur; 

- een verloning in het barema B1/B2/B3; een minimum bruto jaarloon van 29 251,08 EUR en een maximum bruto jaarloon van 39 073,92 EUR; 

- de aanvangswedde kan eventueel verhoogd worden met relevante beroepservaring; 

- reglementaire vergoedingen en bijkomende extra legale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, enz.). 

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Stad Hasselt

Alle jobs Overheid

Populaire jobs in Overheid:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.