Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Werkvoorbereider Unieke Gevels en Daken

Whoohoo® Gent | Meerdere regio's | Bepaalde duur, Voltijds

Onze klant is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op gebied van dak –en gevelbekleding, dit in de private als de openbare sector. Ze zijn actief in regio Oost –en West Vlaanderen. In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring.

Als projectvoorbereider ben je de centrale schakel tussen het project en de projectleiding en werk je vanuit het hoofdkantoor (regio Oost-Vlaanderen). 


Werkvoorbereider Unieke Gevels en Daken

Functieomschrijving

Wees een belangrijke schakel in het realiseren van unieke projecten in de bouw.

Als werkvoorbereider ben je de schakel tussen het project en de projectleider. Je staat in voor het aankopen en verzorgen van de bestellingen van nodig materiaal, zodat de werf niets te kort komt. Je controleert de uitvoeringsplannen in Autocad en je biedt ondersteuning aan de werf- en projectleider. Een goede communicatie intern als extern is essentieel om de planning in goede banen te leiden. Bovendien krijg je ondersteuning van een ervaren werkvoorbereider die jouw de knepen van het vak leert.

Profiel

Onze klant bevindt zich in een niche, waardoor je een interne opleiding krijgt over het materiaal. Een bouwkundige achtergrond is natuurlijk cruciaal. Je beschikt over een bachelor bouw of je hebt dit gelijk gesteld met relevante werkervaring als werkvoorbereider.

Daarnaast beschik je over volgende vaardigheden:

  • Stressbestendig, gestructureerd en nauwkeurig
  • Vlot werken in Ms Office (Word en Excel) 

Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Luik,Oost-Vlaanderen,Limburg,West-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Henegouwen,Waals-Brabant,Luxemburg,Antwerpen,Namen,Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Luik, Oost-Vlaanderen, Limburg, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Henegouwen, Waals-Brabant, Luxemburg, Antwerpen, Namen, Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.