Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 42

Volgende

WERKVOORBEREIDER TECHNISCHE DIENST

* Voorbereiding en planning onderhoudsactiviteiten
* Optimalisatie onderhoudsactiviteiten
* Gent

Via Hays Gent

Staat 15 dagen op Jobat.be

In opdracht van onze klant zijn wij vanuit Hays Engineering Oost-Vlaanderen op zoek naar een Werkvoorbereider voor de technische dienst van de productiesite in Gent.

WERKVOORBEREIDER TECHNISCHE DIENST

Functieomschrijving

In de job van Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het plannen en voorbereiden van de preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden. Je plant, in samenspraak met de maintenance manager, de opdrachten in voor de techniekers, maar je zorgt er ook voor dat de nodige materialen en het gereedschap aanwezig zijn. Op die manier garandeer je dat de techniekers efficiënt hun opdrachten kunnen uitvoeren en wordt de continuïteit van de productie gegarandeerd. Daarnaast zal je ook voorstellen doen om het preventief onderhoud te optimaliseren. Je zal de nodige werkinstructies opstellen. In deze functie zal je nauw samenwerken met verschillende partijen: de afdelingsverantwoordelijke, de magazijnier, de techniekers en de leveranciers.Profiel

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Werkvoorbereider beschik je over een technisch master- of bachelordiploma (bv. elektromechanica) of kan je gelijkwaardige ervaring voorleggen. Relevante werkervaring als werkvoorbereider in een technische dienst of een andere onderhoudsomgeving is een mooie troef.


Aanbod

Onze klant biedt je voor de job van Werkvoorbereider een aantrekkelijk salarispakket aan dat in lijn zal liggen met jouw kennis en ervaring. Je komt terecht in een internationale onderneming met een sterke en toekomstgerichte strategie. Onze klant zorgt voor een aangename werkomgeving waarbij de focus kan gelegd worden op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Interesse in de job van Werkvoorbereider voor de technische dienst in Gent of wil je meer details weten over deze job? Solliciteer online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering Oost-Vlaanderen via 09 266 11 97.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Calculator, werkvoorbereider
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.